Valódi X-Akták

Kitálalt az ügyvéd: "Terhes nőket rabolnak el az idegenek, ez már 75 éve tart!"

G.X

Létrehozva: 2024.10.25. 11:00

A Yale-en szólalt fel a szakértő: elárulta, jó ideje köztünk vannak az idegenek. Azonban az, hogy mit csinálnak a földönkívüliek, sokkal rémisztőbb annál a ténynél, hogy ennyi ideje itt vannak.

Nem akárhol beszélt a földönkívüliekről a téma egyik nagy szakértője. Danny Sheehan ügyvéd, aki többek közt azon ügyködött, hogy az UFO-kérdést az amerikai kongresszus is napirendre tűzze, épp a Yale Egyetemen szólalt fel, ahol nem kisebb kijelentést tett, mint hogy az idegenek már az ötvenes évek óta itt járnak-kelnek köztünk. Ráadásul nem egyszerűen meglátogatnak minket, ugyanis a sok emberrablás – a beszámolója szerint – ugyancsak mind valós. Felfedte a "kis zöld lények" rémisztő célját is.

ufo, földönkívüli, időutazó, összeesküvés-elmélet, illusztráció
75 éve rabolnak el embereket a földönkívüliek, állítja az ügyvéd  Fotó: Pixabay

Ez a földönkívüliek titkos terve

Sheehan gyakorlatilag egy folyamatos fajkeresztezés zajlik jó ideje.

E faj tagjai 75 éve rabolnak el embereket. Éjszaka jelennek meg, akaratod ellenére elvisznek, a nőktől petesejteket, a férfiaktól spermát vesznek, majd a mi 24 kromoszómánkat kombinálják az ő 24 idegen kromoszómájukkal

– magyarázta, hozzátéve, a megtermékenyített petesejteket ezt követően visszahelyezik a nőkbe, akikben elkezd fejlődni a magzat. A terhes nőkértkésőbb újra eljönnek, elrabolják őket, és elveszik a születendő gyermeküket.

Danny Sheehan szerint egyébként minderről az amerikai kormány és a hírszerzés régóta tud, ugyanakkor nem hozzák nyilvánosságra, sőt, igyekeznek aktívan eltitkolni mindent, ami az idegenek létezésére és ténykedésére utalna.

(Via)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek