Időjárás

Teljesen megbolondul az időjárás: döbbenetes, ami ránk vár

KL

Létrehozva: 2024.10.25. 06:00

Mutatjuk a részleteket!

Az utóbbi napok időjárása igen változékony volt, hiszen az ország egyik részén napszemüvegre volt szükség, a másik felén pedig az esernyőt kellett a kezünk ügyében tartani. A kiszámíthatatlanság pedig a következő időszakban is folytatódni fog.

nap, napfény, napsütés, időjárás
Csapadékmentes idő várható a hétvégén Fotó: Unsplash.com

A hét utolsó munkanapján, pénteken változóan rétegfelhős időre számíthatunk, csapadék nélkül. Mérsékelt marad a DK-i szél. 15 és 20 fok közötti kellemes őszi idő ígérkezik – olvasható a Köpönyeg legfrissebb előrejelzésében.

Kirándulóidő lesz a hétvégén

Szombat, október 26

A ködfoltok feloszlása után többnyire derült vagy gyengén felhős időre számíthatunk. Csapadék nem valószínű, így ideális idő lesz szabadtéri programokhoz. A déli, délkeleti szél megélénkül, ami frissességet hoz a levegőbe. A hőmérséklet a délutáni órákban 16 és 22 fok között alakul, kellemes, enyhe őszi időt biztosítva.

Vasárnap, október 27

A ködfoltok feloszlása után napos időre számíthatunk, csak kevés fátyolfelhő jelenhet meg az égen. Csapadék nem várható, az idő száraz marad. A déli, délkeleti szél mérsékelt lesz. A hőmérséklet 20 fok körül alakul.

Hétfő, október 28

Napos időre számíthatunk néhány fátyolfelhővel. A reggeli köd napközben fokozatosan felszáll, és kitisztul az ég. Csapadék nem várható. A délkeleti szél gyenge vagy mérsékelt marad. A hőmérséklet kora reggel 3 és 10 fok között alakul, délutánra pedig 16 és 21 fok közé emelkedik.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek