Királyi család

Katalin hercegné összetört: át kell értékelnie mindent

L.A.

Létrehozva: 2024.10.02. 14:00

A hercegné nagyon komolyan veszi a visszajelzéseket.

Katalin hercegné kemoterápiás kezeléseinek végét bejelentő, családias hangulatú videója vegyes fogadtatásban részesült, a negatív visszajelzések pedig nem estek jól neki.

The Princess of Wales and Princess Charlotte at 2024 Wimbledon - Day Fourteen
Nem volt egyöntetűen pozitív a megitélése Katalin bejelentésének  Fotó: ZUMAPRESS.com

Ez brutális emlékeztető volt Katalin hercegné számára arra, hogy mindig lesznek cinikusok, amikor a nyilvánosság elé lép

 – árulta el egy forrás.

Annak ellenére, hogy próbálja elkerülni a negatív véleményeket, nehéz figyelmen kívül hagyni, hogy egyesek szerint 'Meghant másolja', és hogy a videó túlságosan megtervezett és színpadias volt. Mindig arra törekszik, hogy ne tegyen egy rossz lépést sem, és ezért is szokott általában pozitív megítélést kapni.

A forrás hozzátette, hogy a közvélemény kritikái nagyon sok szenvedést okoznak neki – írja a life.hu. A forrás szerint nem érzi úgy, hogy megérdemelné a kritikákat, főleg ilyen sebezhető időszakában.

Fájdalmas számára, és most visszahúzódik, valamint átgondolja, mennyire legyen nyitott a jövőben.

Katalin szeptember 9-én adott friss hírt rákkal való küzdelméről, amikor egy videóban bejelentette, hogy befejezte a megelőző kemoterápiás kezeléseit. A videóban meghitt pillanatokat láthattunk a családjáról, de sokan túl mesterkéltnek, beállítottnak tartották az egészet. Volt aki szerint csak a pozitív megítélésük miatt készült a videó.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek