Döbbenetes

Kitálalt a McDonald's egykori séfje: elképesztő spórolási tippet adott

KL

Létrehozva: 2024.10.09. 08:20

Módosítva: 2024.10.09. 08:36

A szakács a közösségi oldalán beszélt a részletekről.

Nem számít, hol élsz a világban, szinte mindenki evett már Big Mac-et de, ha azt állítod, hogy még soha nem fogyasztottál, akkor is tudod, mi az.

McDonald's gyorsétterem hamburger sültkrumpli
Ezt az ételt semmiképpen ne rendeld a McDonald's-ban Fotó: Pexels

Az ikonikus hamburgert először 1967-ben alkotta meg egy pennsylvaniai McDonald's franchise-üzlet, és népszerűsége annyira megnőtt, hogy az Egyesült Államok minden gyorséttermében felkerült az étlapra. Ez az eredeti hamburger, ahogyan mindannyian ismerjük, de többféleképpen és méretben kapható, attól függően, hogy melyik országban jársz.

Azonban a McDonald's korábbi séfje most arra bíztatja az embereket, hogy egy másik mekis hamburgert rendeljenek, hogy spóroljanak. Mike Haracz szakács a TikTok-on fejtette ki az álláspontját:

Ne rendelj Big Mac-et! Egy McDouble jobb mint egy Mac, megspórolsz vele 2 dollárt, és ha egy étterem nem hajlandó ezt megtenni neked, akkor talán ne menj oda többet. 

- fejtette ki a séf, aki hozzátette: 

A McDouble csak egy szelet sajtot tartalmaz, akárcsak a Big Mac. Nincs azonban benne középső zsemle, amitől sokkal jobb és olcsóbb. 

Mike azzal vált híressé a Tiktokon - ahol már több mint 315 ezren követik -, hogy bizalmas információkat osztott meg a McDonald's-ról. Később, 2015 és 2019 között az amerikai menü kulináris innovációs menedzsereként dolgozott - emlékeztet cikkében az Unilad.

Mutatjuk Mike Haracz videóját:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek