Ötöslottó

Erre költenék a Bors olvasói a 6,5 milliárdot, ha megnyernék a lottóötöst

Létrehozva: 2024.10.18. 20:45

Szombaton könnyen megdőlhet a magyarországi lottónyeremény rekordja. Ha valaki egyedül találja el a lottóötöst, akkor 6,525 milliárd forinttal lesz gazdagabb.

A héten minden eddigi rekordnál több, 6,525 milliárd forintos főnyeremény várja az Ötöslottó szerencsés játékosát. Ez az összeg a legnagyobb a magyar lottózás történetében! A lottóötöst megnyerő játékosnak többé nem lesznek anyagi gondjai. A Bors Facebook-oldalán feltettünk egy kérdést a követőinknek, amire nem várt reakciók is érkeztek. A kérdés az volt, hogy: “Mire költenéd az Ötöslottó főnyereményét?”. Egyeseket szinte megbénított a főnyeremény gondolata, míg mások tudták, hogy mit tennének a hatalmas összeggel! 

Te mire költenéd a 6,5 milliárdot?
Te mire költenéd a 6 milliárdot, ha megnyernéd a lottóötöst? Fotó: lassedesignen /  Shutterstock 

Imre sejtelmesen csak annyit írt: „Lenne helye a pénznek!” –és bizony, sokan vagyunk így, hogy egy ilyen főnyereménynek bőven találnánk olyan helyet, amivel a megfelelő célokat kitűzhetjük! 

Mások inkább tanácstalanok voltak a kérdéssel kapcsolatban: 

Én azt sem tudnám, mit kezdjek vele!

 - írta egy másik hozzászóló, amely azt tükrözi, hogy egyesek nem biztos, hogy tudnának mit kezdeni a főnyereménnyel! Egyik olvasónk röviden, de annál szívmelengetőbben fogalmazott: Odaadnám a családomnak!  

Akadt persze olyan hozzászóló is, aki  frappánsan és humorosan megjegyezte: Eltűnnék, mint a szivárvány! És hát, valljuk be, egy ekkora összeg birtokában könnyedén hátat fordíthatnánk a hétköznapi gondoknak, és eltűnhetnénk a világ szeme elől egy csendes, luxussal teli élet reményében akár egy privát szigeten, vagy egy pálmafákkal övezett tengerparton. 

Az ötöslottó főnyereménye 6,5 milliárd forint!
Az ötöslottó főnyereménye több mint 6 milliárd forint! Fotó: Roman Samborskyi

Sokan ábrándozhatnak arról, hogy megnyerik a főnyereményt, de amikor szembesülnek a lehetőséggel, hirtelen rájönnek, hogy nem is olyan egyszerű megtervezni, mire költsék el. A gazdagság sokszor felelősséggel és kihívásokkal jár. Így nem csoda, hogy a kommentelők akár tanácstalanok is lehetnek, ha a válaszokat tekintjük. Egy biztos: a rekordnyeremény most mindenki álmát valóra válthatja! 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek