rettenetes

Elhagyta a lélek az édesanyát pontosan abban a pillanatban, amikor közölték magzata diagnózisát

Létrehozva: 2024.10.08. 18:30

Nem bírta el a lelke a hírt.

Amikor egy nő kisbabát vár, igyekszik minden rossz gondolatot kizárni a fejéből. A vonzás törvénye szerint a gondolataink alapvetően meghatározzák azt, hogy mi történik velünk. Ha folyton csak rossz dolgokra gondolunk és azon stresszelünk, hogy semmi nem fog sikerülni, akkor ezekkel a gondolatokkal bevonzzuk a negatívumot, és valóban minden rosszul alakul. Ezzel szemben ha csak a jó dolgokra koncentrálunk, akkor minden rendben lesz. Nos, szegény Madysen Wilcox hiába próbálta kizárni a rossz gondolatokat a fejéből, sajnos meglehetősen nehéz helyzetbe került. 

Tudja, hogy az első pillanat talán a búcsú pillanata is lesz

Madysen Wilcox két gyermek boldog édesanyja, és férjével már egy ideje próbálkoztak a harmadik gyerekkel. Nagyon örültek neki, hogy összejött, és már gőzerővel készültek arra, hogy nagycsaládosok lesznek. Sajnos azonban terhessége hatodik hetében pecsételő vérzést tapasztalt, így azonnal kórházba kellett rohanni. Az orvosok először azt gondolták, hogy elvetélt, az ultrahang szerint azonban a magzat ott volt az anyaméhben.

További vizsgálatokat folytattak le ugyanakkor, és kiderült, hogy a baba agya nem fejlődik. 

Amint meghallottam a diagnózist, abban a pillanatban a lelkem elhagyta a testemet

- mesélte szomorúan az anyuka. 

A baba alobar holoprosencephaliával küzd, azaz az agya nem válik szét két agyféltekre, így nem fejlődik rendesen. Az ilyen betegséggel élő babák hamar meghalnak. Az orvos azt mondta, a szülőknek most el kell dönteniük, hogy mit szeretnének: megszakíthatják a terhességet, de akár ki is hordhatják a gyereket. A szülők először az abortusz mellett döntöttek, mert nem akarták, hogy a baba tovább szenvedjen. Később azonban úgy döntöttek, hogy mindent Istenre bíznak, és engedik megszületni a gyereket. A család most úgy érzi, a kötelék közöttük erősebb, mint valaha - írja a The Sun.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek