diagnózis

Egy csuklás is végezhet vele - a legrosszabbra is felkészültek a tükörcsontú Natika szülei

Létrehozva: 2024.10.07. 18:30

Műtétre lenne szüksége, de nem merik megoperálni az orvosok.

Minden szülő csak azért imádkozik a Jóistenhez, hogy gyermeke egészséges és boldog legyen. Sajnos azonban néha az ima nem elegendő, mert az Isten más terveket szőtt a kisgyermekünkről. Emberi ész számára nehezen feldolgozható az, ha egy gyereknek súlyos betegséggel kell megküzdenie, mindazonáltal ezek olyan jelenségek, amelyeknek miértjét a halandó nem láthatja át és nem értheti meg. A 41 éves Nicole és a 35 éves Peter Nappi elfogadta és beletörődött abba, hogy kislányuk, Natika különleges, és úgy vigyáznak rá, mint egy törékeny porcelánbabára. Elvégre a kislányuk az is. 

Nincs is annál rettenetesebb, mint amikor egy gyerek kórházba kerül 

A kis Natarlia Nappival kapcsolatban már akkor tudták a szülei, hogy különleges, amikor még az anyukája pocakjában növekedett. Az egyik ultrahangvizsgálaton ugyanis észrevették, hogy a kislány csontozata rettenetesen törékeny, valami nagyon nincs rendben vele, és elmondták, hogy biztosan nem lesz egészséges baba. Az orvosok azt mondták, hogy ha szeretnék, megszakíthatják a terhességet. 

A szülők azonban erről hallani sem akartak, és úgy döntöttek, gondoskodni fognak a kicsiről. Sokkal hamarabb világra kellett hozni, hogy ne sérüljön az anyaméhben. Olyan törékeny a csontozata, hogy amikor kivette a nővér, a kislány karja szilánkosra tört, és rettenetesen gyenge volt. A lábai a fele fölött voltak. Később sem lett jobb a helyzet, hiszen egy nagyobb csuklás is képes lenne megölni, a szülei pedig soha nem ölelhetik meg. 

A kislánynak kezelésre és infúziókra van szüksége, hiszen még mindig fele annyit nyom, mint a kortársai. Az orvosok azonban nem merik vállalni az ügyet, félnek attól ugyanis, hogy egy kezelést vagy beavatkozást nem élne túl - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek