Betegség

"Még 40 éves sem vagyok" - 4 daganat van a szívében a fitt kétgyermekes anyának

L.A.

Létrehozva: 2024.10.14. 20:30

Az orvosok nem sok jót jósolnak neki.

Egy fitt és egészséges anya, aki mindent megtett a rák megelőzésére, megdöbbenve hallotta, hogy legalább egy éve együtt él a betegséggel.

kórház, folyosó
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A 41 éves Natasha McGlincheynek azt mondták az orvosok, hogy a rák gyógyíthatatlan. Hét operálhatatlan daganata van, ebből négy a szívében van. 

A kétgyermekes anya elmondása szerint először 2019 szeptemberében, több mint egy évvel a diagnózis felállítása előtt ment háziorvosához a lábán lévő csomó miatt. Amikor újabb tünetek jelentkeztek, kórházba ment, de azt mondták neki, a csomó a Covid hosszú távú következménye lehet. Ám amikor egy MRI-vizsgálat során kiderült, hogy a csomója daganat, telefonon közölték vele, hogy lágyrész-szarkómája van.

Arra gondoltam, hogy ez nevetséges, nem lehet rák. Fitt és egészséges vagyok. Még 40 éves sem vagyok

- mondta Natasha, aki sportos életet élt – jógázott, részt vett triatlonokon és naponta futott.

Nem tudtam volna egészségesebb étrendet és egészségesebb életmódot folytatni. Volt stressz az életemben, de mindent megtettem, hogy ne legyek beteg. Azt hittem, egy egész életen át így egészséges lehetek. A háziorvos meg sem akarta érinteni a csomót, azt mondta a Covid miatt lehet vagy a futás miatt. A csomó viszont egyre nagyobb lett, ami hatással volt a mozgásomra, a lábam pedig egyre nagyobbra nőtt.

Natasha kimerültnek érezte magát, nem tudta elvégezni szokásos feladatait. Kemoterápiába kezdett, kihullott a haja és nem tudott felkelni az ágyból. A daganatok nem csökkentek, ezért 5 hetes sugárterápiába kezdett. Az orvosok azt mondták, már nem térhet vissza testnevelőtanári állásához, ez még jobban felkavarta. Szembe kellett néznie a valósággal, hogy betegsége nem gyógyítható. A fizikai teher mellett lelkileg is megviselő ez neki, főleg úgy, hogy két kisgyermek anyukája - írja a The Sun.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek