Baleset

Megcsúszott ablaktisztítás közben: perceken át lógott a 16. emelet ablakán a takarítónő

B. V.

Létrehozva: 2024.10.18. 12:30

Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt tragédia.

Drámai esetnek lehettek szemtanúi azok, akik Brazíliában, Sao Paulóban látták, ahogy egy takarítónő megcsúszott ablaktörlés közben egy társasház 16. emeleti lakásban. Tragédia csak azért nem történt, mert a nő zuhanás közben még épp, hogy el tudta kapni az ablakpárkányt, amibe szó szerint, az élete árán is kapaszkodott. 

panelház, emelet
Másodperceken múlott a nő élete Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Az esetről a szörnyű felvételeket egy szemközti épület lakója készítette, miután mások az utcáról figyelve a történteket kiáltottak segítségért. A takarítónő végül 5 percen át kapaszkodott a párkányban, mire a végre visszahúzták őt az ablakon keresztül. Halálát ennek köszönhetően tudta elkerülni, illetve annak, hogy a 15. emeleten lévő lakás ablakának a tetejébe félig-meddig rá tudta tenni a lábát, úgy tartotta magát. 

A videón az is látszott, hogy amíg nem érkezett a segítségét, addig ő is megpróbálta felhúzni magát önerőből, de nem sikerült neki. Ezért hívták a tűzoltókat, hogy szedjék le őt onnan, ám végül három idegen férfi hamarabb megérkezett a 16. emeleti lakásba, akik belülről húzták fel a nőt, aki szintén kétségbeesve kiabált, hogy mentsék meg. 

Azt egyelőre nem tudni, a helyi rendőrség nyomozást indít-e majd az ügyben, írja a Dailymail.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek