Személyiségteszt

Mit látsz a képen? Ezt árulja el rólad ez a személyiségteszt!

B. V.

Létrehozva: 2024.10.12. 18:30

Az alábbi optikai illúzió arra keresi a választ, hogy empatikus vagy énközpontú vagy-e.

Újabb optikai illúzió jelent meg annak érdekében, hogy kiderüljön: empatikus vagy, vagy inkább kissé önző? Előbbi esetben érzékenyek vagyunk mások érzelmeire, ránk is hat, ők hogyan érzik magukat. Ha ők szenvednek, mi is szenvedünk. Utóbbi esetében pedig az alábbi kép arra fog rámutatni, hogy egyáltalán nem érdekel téged más, csak magadra fókuszálsz. Öncentrikus vagy, ami nem mindig rossz, de ha választani kell, akkor mindig a saját érdekeidet helyezed előtérbe. A kérdés ennek kiderítéséhez csak az: mit látsz a képen?

Mit látsz a képen? Ezt mondja el rólad! Fotó: Mirror

Ha, amit észreveszel az egy fekete macska, akkor bizony az jellemző rád inkább, hogy énközpontú ember vagy. Nem szeretsz másoktól függeni, nincs szükséged mások segítségére, úgy véled, jobban megcsinálsz bármit, mint mások. Van azonban egy vicces oldalad is. Sokan kedvelnek az energikus éned miatt. Érdeklődő vagy, szereted magad új dolgokba vetni, új élményeket kipróbálni, tapasztalatokat szerezni. 

Ha azonban az egeret vetted észre (a kép közepén a macska orránál), akkor a fentieknek teljesen az ellentétje vagy. Félénk és tartózkodó személyiség vagy, aki nem bízik meg könnyen az emberekben, viszont rendkívül empatikus vagy. Természetedből adódóan mindent észreveszel körülötted. Megbízható vagy, fontos szerepet játszol a körülötted lévők életében, amikor nehéz helyzetek adódnak. 

Természetesen nem minden fehér, s fekete. Az optikai illúziók nem konkrét tudományon alapszanak, azonban jó móka arra, hogy többet megtudjunk önmagunkról és barátainkról, írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek