Gyász

Lesújtó, elhunyt Sallai Nóra kisfia

Bors

Létrehozva: 2024.10.07. 17:57

Módosítva: 2024.10.07. 19:14

A kórházban vesztette életét a bő egy hete súlyos autóbalesetet szenvedett Sallai Nóra kisfia, Bende.

Szörnyű hír érkezett, állítólag a kórházban elhunyt a bő egy hete súlyos autóbalesetet szenvedett Sallai Nóra kisfia, Bende. Míg a múlt hét folyamán a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közúti baleset gondatlan okozásának bűntette miatti eljárásról beszélt, ez mostanra változott, és már halált okozó baleset ügyében folyik a nyomozás, ezért feltételezhető, hogy a kicsi az áldozat.

Sallai Nóra
Elhunyt Sallai Nóra kisfia. / Fotó: hot archív

Megkeresésére válaszolva tájékoztatom, hogy a Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya – jelenleg – halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt, szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit

- nyilatkozta a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya. Ez pedig azt jelenti, hogy a balesetben megsérült személyek közül valaki elhunyt - írja a Tények.

Mivel a BMW-ben ülő két fiatal a korábbi közlés szerint csupán végtagsérüléseket szenvedett, és állapotuk azóta is stabil, így a másik autóban történhetett tragédia.

Sajtóhírek szerint Sallai Nóra bár válságos állapotban van, továbbra is küzdenek az életéért, még mindig tart a számára elindított irányított véradás. Így a haláleset ténye sajnos nem vonatkozhat másra, mint a színésznő ötéves kisfiára.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek