Szerelem

„Nagymama vagyok. Sokan azt mondják, a 19 éves pasim csak a pénzem miatt van velem – de az igazság egészen más”

B. V.

Létrehozva: 2024.10.13. 17:20

Egy nyaralás során leltek egymásra és egymás kezét azóta sem engedték el.

Rachel McIntyre élete a legkevésbé sem unalmas. A harmincas évei közepén nagymama lett, szerelme pedig egy 19 éves fiú, akibe törökországi nyaralásuk során szeretett bele. A 35 éves nő a fiatalabbik, 11 éves lányával utazott Marmarisra egy hétre, amikor rátalált Seskanra, aki pincérként dolgozott egy szállodában. A fiatal fiú rögtön flörtölni kezdett vele és habár az elején Rachel ezt visszautasította, mára már egy párt alkotnak. Sőt, tervezik a közös nyaralásukat Thaiföldre. 

szerelem, párkapcsolat
16 év korkülönbség van közte és szerelme között (Képünk illusztráció) Fotó: Unsplash.com

Biztos vagyok benne, hogy sokan azt mondják, hülyét csinálok magamból, amiért Seskannal együtt vagyok, de hiszem, hogy a szerelmünk kiállja majd az idő próbáját

 - közölte Rachel, aki maga is tinianya volt, mindössze 16 évesen szülte meg a lányát, Bethet, aki most 19 éves és nemrég életetet adott Alaiának. 

Rachel egyedül nevelte fel Bethet, miután akkori párja választás elé állította: ő vagy a baba. A sokk ellenére azonban az édesanya akarta a kisbabát és habár nehéz volt, mivel a családja sem támogatta, sikerült felnevelnie a lányát. Elismeri, nem volt egyszerű, de kapcsolatuk szorosabb, mint valaha. Sőt, kinézetük alapján gyakran ikreknek nézik őket. 

A történelem azonban megismétlődött, amikor Beth közölte vele, hogy várandós. Rachel hiába lett azonban nagymama ilyen fiatalon, ő nem hajlandó lassítani az életben és otthon sütögetni. Továbbra is modellkedik, aminek köszönhetően olyan nyaralásokat engedhet meg magának, mint a júniusi török út, ahol szerelmre lelt Seskan személyében. 

Nem azért mentem, hogy kapcsolat után nézzek, de találkoztam Seskannal. Ott dolgozott pincérként, ahol megszálltam és rögtön megakadt rajta a szemem. Rendkívül jóképű volt. Egyik este a műszakját követően pedig beszélgetésbe elegyedtünk és ekkor jöttem rá, vonzódom hozzá. Nos, az érzés kölcsönöm volt, ám ahogy megtudtam, hogy 19, hátraléptem, hisz annyi idős volt, mint a lányom. Ellenállásom ellenére azonban az állandó flörtölésével megnyert. Őszintén szerelembe estünk egymással 

- mesélte. Hozzátéve, hogy Seskan milyen kedves, okos, vicces, törődő, csodás szerető.

És habár sokan azt hinnék, a fiú a pénz miatt választotta őt, Rachel kiemelte, ez nem így van, sőt. Minden eddigi randi során Seskan fizetett. Jelenleg távkapcsolatban élnek és FaceTime segítségével látják csak egymást. Megkönnyebülésére mindkét lánya kedveli a kedvesét, ami hatalmas öröm számára, miután Seskan azt is elfogadta, ha őt választja, akkor nem lesz saját gyermeke, miután Rachel nem szeretne többet, írja a Mirror.

Szerencsére tiszteletben tartja a döntésemet.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek