CSODA

Nem hiszed el, mit tett a kegyetlen férj, hogy megszabaduljon a feleségétől

H. M.

Létrehozva: 2024.10.25. 21:00

A nő csodával határos módon életben maradt. A zuhanás óta megváltozott az élete.

Victoria Cilliers és Emile Cilliers házasságában valami megtört, de olyan szinten, hogy a férj bármi áron képes lett volna kárt okozni a feleségének. Emile úgy próbálta megölni, hogy először a gázcsöveket babrálta meg otthonukban, majd szétvágta az ejtőernyő kötélzetét. Victoria zuhanása több mint 900 méter volt.

A majdnem 1000 méteres zuhanással szembeni túlélési esély igen csekély volt (Képünk illusztráció) Fotó: Pexels/Gül Isik

A zuhanás óta megváltoztak a dolgok

A 48 éves Victoria Cilliers a múlt hétvégén ment férjhez Simon Goodmanhez, közel tíz évvel azután, hogy elkerülte a halált. A kétgyermekes anya ugyanabban a wiltshire-i ejtőernyős klubban találkozott Simonnal, ahol volt férje ördögi terve majdnem sikeresen végbement.

Simon korábban királyi tengerészgyalogosként szolgált. Úgy tudni, 2018-ban kezdtek el randizni, és a hétvége során egy visszafogott fogadáson kötötték össze az életüket, amelyen a pár legközelebbi barátai és családtagjai vettek részt. A férfi 30 évig szolgált a Királyi Tengerészgyalogságnál, mielőtt nyugdíjba vonult volna a hadseregtől. Úgy tudni, az 53 éves férfinak ez az első házassága. LinkedIn-profilja szerint jelenleg mentőtisztként dolgozik. 

Victoria, aki a 2015 áprilisában történt esés során négy helyen eltört a gernice és a medencéje is, később koronatanú volt ex-férje perében. Emile Cilliers-t kétrendbeli gyilkossági kísérletben és gondatlan életveszélyeztetés vádjában találták bűnösnek, és minimum 18 év börtönbüntetést kapott.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek