Jövendölés

Közelebb van, mint gondolnánk: nyilvánosságra került Nostradamus hátborzongató jóslata

K.B.

Létrehozva: 2024.10.14. 19:35

A látnok egy súlyos konfliktust látott két ország közt.

A világ leghíresebb asztrológusa, Nostradamus jóslatai sorra valósulnak meg világszerte. Néhány hete lapunk is beszámolt róla, hogy még most, 2024-ben, 450 évvel a látnok halála után is bekövetkeztek a látomásai. Nostradamusnak tűpontos megérzései voltak az emberiség sorsának alakulásáról és ezeket a jövendöléseit nyilvánosságra hozta a Les Prophéties című alkotásában. Ebben a könyvben jósolta meg a londoni tűzvészt, Diana hercegné halálát, a Kennedy-gyilkosságokat, vagy éppen a Covid-járványt. 2024-re azonban minden eddiginél vészjóslóbb és szomorúbb állítást tett a médium, a III. világháború kitöréséről írt egy elég egyértelmű jóslatot.

nostradamus
Nostradamus szerint két szuperhatalom között fog elkezdődni a háború /Fotó: © Wikipédia

A Life.hu szúrta ki, hogy a francia asztrológus korábban az I. és a II. világháborút bekövetkeztét is megjósolta, viszont később a hívei és a munkásságának szakértői rábukkantak egy olyan sorra is a könyvében, amelyben a III. világháború kitörésének időpontjáról beszélt.

De mit mondott konkrétan Nostradamus erről?

A vörös ellenfél elsápad a félelemtől. Rettegésbe ejtve a nagy óceánt.

Nostradamus szerint ez a jelenség fogja közvetlenül megelőzni a háború kitörését, de vajon mire gondolhatott a látnok?

Nostradamus könyveit és jóslatait feldolgozó szakemberek szerint elég egyértelmű utalás lehet ez Kínára, amely a tajvani feszültség miatt az Egyesült Államoknak feszült napjainkban, az USA pedig Kínát okolja a helyzetért. A krízishelyzet súlyosbodása akár háborúba is torkollhat a felek között, két szuperhatalom harca pedig az egész világot belerángatná a III. világháborúba.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek