Tragédia

Itt a videó a tragikus kereszteződésről: ezért történhetett meg Sallai Nóra balesete

Létrehozva: 2024.10.09. 18:02

Videón mutatjuk: veszélyes és nehezen belátható az a kereszteződés, ahol a végzetes baleset történt. Most mi is megnéztük, hol kanyarodott ki aznap Sallai Nóra.

Az egész országot megrázta Sallai Nóra szeptember 27-i balesete. Ismeretes, a Jóban Rosszban színésznője aznap kisfiával, Bendével ugrott el Alsónémedi egyik kedvelt játszóterére, a mókázás után pedig kocsiba ültek és hazaindultak Dunaharasztiba. Azonban a Hunyadi és a Haraszti út kereszteződésénél összeütköztek egy, a főúton száguldó BMW-vel, ami annyira letarolta Sallai Opeljét, hogy a kocsi még fel is borult.

Sallai Nóra
A BMW olyan erővel ütközött Sallai Nóra kocsijának, hogy az Opel felborult   Fotó: Bors

Elkerülhető lett volna Sallai Nóra balesete?

Bár a helyiek azonnal a segítségükre siettek és egy hős férfi kiszabadította anyát és fiát, Bendét újra kellett éleszteni. Mindkettőjük életéért hosszú ideig harcoltak, azonban hétfőn (október 7.) érkezett a tragikus hír, miszerint a fiúcska szervezete feladta a harcot és elhunyt. A tragédia hírére ismerősök és ismeretlenek is egy emberként omlottak össze, anya és fia felépüléséért ugyanis szinte az egész ország imádkozott. Sokak szerint a baleset elkerülhető lett volna akkor, ha a főúton hasító BMW nem megy olyan gyorsan: 

Láttam a videót, amit a fedélzeti kamerával készítettek. Ha nem százhússzal vagy százharminccal jön az illető, hanem rendesen, akkor ez elkerülhető lett volna

 - vélekedett az ott élő Anikó.

A kereszteződést sokak szerint csak lassan lehet megközelíteni, ki kell dugni a kocsi orrát ahhoz, hogy belátható legyen a balról érkező forgalom   Fotó: Bors

Ezért kanyarodott ki lassan

Sokan azt is elmondták, hogy a felvételen látszik, ahogy Sallai nagyon lassan kanyarodik ki azokban a tragikus pillanatokban - erre azonban szerintük jó oka volt: 

állítják, hogy a kereszteződés nehezen belátható, így alaposan ki kell tolni a kocsi orrát ahhoz, hogy jól lássák a balról érkező kocsikat. 

Ezért a helyszínre látogatunk, ahol munkatársaink is végighajtottak azon az úton, ahol aznap a színésznő. Azt tapasztaltuk, hogy a helybelieknek igazuk van. A kereszteződés valóban okozhat gondot: a kihajtásnál nem csak, hogy két tábla és egy villanyoszlop nehezíti a kilátást, de óvatosan araszolva kell kigurulni a főútra ahhoz, hogy biztosan meglássuk, ha valaki balról érkezik. 

Sokak szerint a jelzőlámpa is rossz helyen van   Fotó: Bors

Tábla, oszlop és ívelt út nehezíti a kilátást

Emellett a főútnak még egy enyhe íve is van, ami még jobban nehezíti a kilátást. A helyiek szerint az csak hab a tortán, hogy úgy gondolják: a kereszteződés előtti jelzőlámpa is rossz helyen van, szerintük sokkal hátrébb kellene, hogy tegyék. 

Azt azonban egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen körülmények játszottak közre a tragikus balesetben, ezeket a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság jelenleg is gőzerővel vizsgálja. Eközben Sallai még mindig válságos állapotban fekszik a kórházban. Kiderült, hogy állapota, bár kicsit javult, de jelenleg is súlyos. 

Íme a videó, amelyben látszik, milyen nehezen belátható a kereszteződés: 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek