Tragédia

Sallai Nóra balesete: BMW-mániások voltak, akik beleszálltak a színésznő kocsijába

Kóré Károly

Létrehozva: 2024.10.15. 08:05

Adja-veszi a BMW-ket az a társaság, amelynek autójával Sallai Nóra karambolozott Alsónémediben szeptember 27-én. A tragikus baleset következtében a színésznő ötéves kisfia meghalt, a Jóban Rosszban sztárjáért még küzdenek az orvosok.

Mint arról a Bors az elsők között beszámolt, szeptember 27-én, pénteken tragikus baleset történt Alsónémediben. Sallai Nóra színésznő, a Jóban Rosszban sztárja az ötéves kisfiával egy játszótértől indult haza Dunaharasztira. A Hunyadi és a Haraszti út kereszteződésénél kikanyarodva összeütköztek egy nagy sebességgel érkező BMW-vel, ennek következtében a színésznő kocsija felborult, Nóra és kisfia súlyosan megsérültek. A gyermek a kórházban napokkal később életét vesztette, az anyáért még küzdenek az orvosok.

Sallai Nóra baleset, Sallai Nóra balesetéről, tragédia
Sallai Nóra a balesetben életveszélyes sérüléseket szenvedett Fotó: hot archív

A BMW-vel kapcsolatban eltérő hírek láttak napvilágot. Egyes szóbeszédek szerint többen ültek benne, más források azonban határozottan állítják: csak a sofőr, Rikárdó, és annak barátja, egyben a kocsi tulajdonosa, Kevin volt az autóban a baleset idején. Azt, hogy kit vagy kiket terhel a felelősség a balesetért, szakértők vizsgálják, a rendőrség egyelőre részleteket nem árul el a nyomozás érdekében.

A Bors megtalálta Kevin és Rikárdó Facebook-profilját. A fiatal férfiak közeli rokoni kapcsolatban állnak és sok időt töltenek együtt. Információink szerint a kocsit a baleset idején Rikárdó vezette érvényes jogosítvánnyal és nem állt alkoholos vagy kábítószeres befolyásoltság alatt, tehát nem volt akadálya, hogy Kevin átengedje neki a volánt.

Rikárdó és Kevin egyaránt rajong az autókért, főleg a BMW-kért. Mindketten szívesen pózolnak ilyen típusú autók előtt. Erdélyből származnak, de sok időt töltenek Magyarországon, főleg Dunaharasztin, illetve Alsónémediben élő ismerőseiknél.

Kevin rajong a BMW-kért  Fotó: Facebook

Sallai Nóra balesete a rokon szerint véletlen volt

A fiúk egy neve elhallgatását kérő rokona a Borsnak kifejtette: Rikárdó tisztes családapa, akiről egy rossz szót nem tud mondani.

Őt is nagyon megviselte, hogy egy kisfiú meghalt abban a balesetben, aminek ő is a részese volt. Az tény és való, hogy szeret vagánykodni, de nem szokott részegen és drog hatása alatt vezetni. Lehet, hogy gyorsan hajtott, de senki nem feltételezheti, hogy balesetet akart okozni! 

- jelentette ki határozottan a férfi és hozzátette: a rokonságból sokan olvassák a különböző médiafelületeken a kommenteket.

A fiúk büszkék az autókra  Fotók: BMW

Egyszerűen féltjük Rikárdót és Kevint. Sok a fenyegető hozzászóló. Az, hogy megöltek egy gyereket, egész egyszerűen nem igaz! Természetesen sajnáljuk a gyermeket, de mindenkit megillet, hogy a bíróság mondja ki az esetleges bűnösségét. Most Kevinéknek bujkálniuk kell a népharag elől

 - fejtette ki a rokon.

Kevin az egyik posztjában egy olyan fotót osztott meg, melyen egy BMW műszerfala előtt látható. Rikárdó hitvese a fotó alatt megjegyezte, hogy az ő autójukról van szó.

A BMW Kevin és Rikérdó kedvence  Fotó: Facebook

Kevin és Rikárdó egyébként "telekocsiztatnak": amikor Erdélyből Magyarországra, vagy innen Erdélybe utaznak, rendszerint meghirdetik az autójukban levő üres helyeket, vélhetően azért, hogy könnyebben összejöjjön az üzemanyag ára. A fiatal férfiak az elmúlt években adták-vették az autókat. Az egyik hirdetésükben BMW-t kerestek, egy másikban viszont kínáltak.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a karambol során a fiúk is megsérültek. Az egyiküknek a lába tört el, a másikuk információink szerint agyrázkódást szenvedett.

Nézd meg a fiúkról készült videót!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek