Jótékonyság

Sokak életét mentette meg a sárvári tűzoltó, most ő kér segítséget

IF

Létrehozva: 2024.10.11. 12:30

Súlyos betegségben szenved Vági László. A sárvári tűzoltónak most nagy szüksége van a segítségre.

Jótékonysági főzést szerveznek a sárvári hivatásos tűzoltók október 12-én, szombaton. Vági László címzetes tűzoltó főtörzsőrmester utolsó szolgálati napja április 11-e volt. A 3 gyermekes édesapa ugyanis nagy beteg, vese-transzplantációra vár. Vági László a tűzoltóságnál 26 évig teljesített vonulós szolgálatot, a csapat főszakácsaként gyakran főzött társainak. Most, hogy neki van szüksége segítségre, nem volt kérdés, hogy bajtársai azonnal mellé állnak.

segítség
Segítségre szorul a sárvári tűzoltó  Fotó: Facebook

Eddig ő segített másokon, most neki van szüksége segítségre

László egész életét annak szentelte, hogy segítsen a bajbajutottakon. Immár 26 éve teljesít hivatásos tűzoltói szolgálatot. Idén tavasszal azonban veseelégtelensége olyan mértékben súlyosbodott, hogy a veséi leálltak. A férfinak emiatt vesetranszplantációra van szüksége. A tűzoltó azóta számos műtéten esett keresztül a sikeres művesekezelés érdekében. A betegség azonban nem csak Lászlót, hanem az egész családot nehéz anyagi körülmények közé sodorta. Bajtársai a család megsegítése érdekében egy jótékonysági főzést rendeznek, melynek teljes bevételét a bajbajutott családnak ajánlják fel.

Kísérőprogramok is színesítik a rendezvényt: a Celldömölki Önkormányzati Tűzoltóparancsnokság kötéltechnikai bemutatója, Quadozás a vár körül a celldömölki tűzoltókkal, MIRA Orient Art hastánc-bemutatója, Sárvári Néptánckör fellépése, Crazy Legs Dance School Sárvár hip-hop táncegyüttes fellépése, valamint ezen túl pónilovaglás, Mesemondó sátor is várja a kilátogatókat.

A szervezők október 12-én reggel 8 órától délután 4 óráig várnak mindenkit finom ételekkel a sárvári Nádasdy Várparkban!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek