Királyi család

Szívmelengető: ezt mondta Harry herceg Vilmos és Katalin gyermekeiről

L.A.

Létrehozva: 2024.10.15. 10:30

A herceg nagyon szerette a családját.

Harry herceg szívmelengető szavai unokahúgáról és unokaöccséről, Sarolta hercegnőről és György hercegről több mint öt év múlva újra előkerült.

WellChild Awards 2024 - London
Fotó: Northfoto

A dolgok pillanatnyilag nem éppen állnak jól a királyi család és Harry között, de ez nem volt mindig így. Harry még 2017-ben szeretetét fejezte ki Vilmos herceg gyermekei iránt. Akkoriban Harry sokkal közelebb állt testvéréhez és sógornőjéhez, és velük együtt volt felhőtlenül boldog, amikor 2011-ben összekötötték az életüket. 2013 júliusában megszületett első gyermekük, György herceg, és őt követte 2015 májusában Sarolta hercegnő születése. Három évvel később, 2018 áprilisában Lajos herceg is világra jött.

Egy évvel Lajos születése után Harry egyszerű, mégis szeretetteljes szavakat használt Saroltáról és Györgyről. Azt mondta, ők „a valaha volt legcsodálatosabb dolgok”. Angela Levin királyi szakértő 2017-ben így idézte Harryt:

Az ok, amiért most ötödik vagyok a trónöröklési sorban, az unokaöcsém és az unokahúgom miatt van, és soha nem kívánhatnám ezt másképp. Ők a valaha volt legcsodálatosabb dolgok

- fogalmazott Harry, aki saját leendő gyermekeiről így nyilatkozott:

Eltökélt szándékom, hogy viszonylag normális életet éljek, és ha elég szerencsés vagyok, hogy gyerekeim legyenek, nekik is ilyet próbálok megteremteni. A szerepkörünket inkább használjuk jóra, és ne hírességek legyünk, ezt majd nekik is megtanítom.

Azóta Harry 2020-ban lemondott Meghan Markle miatt a hercegi címéről, s mindketten az Egyesült Államokba költöztek, ahol jelenleg is élnek. Két közös gyermekük van, Archie herceg, aki 2019 májusában született, és Lilibet hercegnő, aki 2021 júniusában született - írja a Mirror.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek