Diagnózis

Ugyanazzal a halálos betegséggel küzdenek a korábban makkegészséges testvérek

B. V.

Létrehozva: 2024.10.14. 06:00

A család most adománygyűjtésekből próbálja fedezni a két fiatal kórházi számláját.

Két testvér, egy közös tragédia: végstádiumú végbélrák. Eloisa és Joyce Oquendo pár év elteltével kapta meg ugyanazt a végzetest diagnózist, amit először a 37 éves testvérnél diagnosztizáltak, miután súlyos alhasi fájdalmakkal szállították kórházba 2021-ben. Akkor műtét során vették észre nála a daganatot. Teljesen egyedül volt, amikor megkapta a sokkoló hírt. Idén márciusban pedig húga, Joyce kapta meg ugyanezt a tragikus információt egy rutinműtétnek indult vakbéleltávolító operációt követően.

A két testvér ugyanolyan halálos daganattal küzd Fotó: GoFundMe

Mekkora az esélye annak, hogy két testvér ugyanazt a diagnózist kapja meg egymás után?! Soha nem hallottam még róla, ráadásul ugyanabban az életkorban

 - jegyezte meg a most 39 éves Eloisa, miután Joyce jelenleg 37. 

Nem akaromm elhinni, hogy ez az életünk. Mintha egy rémálomban élnénk!

Habár a nővér esetében egyből végstádiumot állapítottak meg, Joyce-nál kezdeti állapotot hittek, amíg további tesztek ki nem mutatták, hogy nála a rák már a tüdejére is átterjedt. Így most Joyce 12 kemoterápián és műtéten kell majd átessen. A baj azonban az, hogy biztosítása nem fedezi a kemót. 

A családjával együtt ezért most GoFundMe oldalt hoztak létre pénzadományok gyűjtéséért, hogy elindulhasson a kezelés, és a kórházi számlák kifizetése a testvérek esetében, írja az UNILAD.

A felépülés rendkívül nehéz és még nem tudom, hogyan lesz meg hozzá az erőnk. De sosem tudodhatod, milyen erős is vagy, ameddig szembe nem kell nézned életed legnagyobb kihívásával.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek