Aktuális

Baltás gyilkosság a Kapás utcában: Miután kivégezte élettársát, felhívta a rendőröket az asszony

Bors

Létrehozva: 2021.02.02.

Az egész lakóközösséget megrázta az horrorfilmbe illő kedd esti gyilkosság. A II. kerületi Kapás utcában egy 39 éves nő egy baltával végzett az élettársával, majd öngyilkosságot próbált meg elkövetni.

Mint arról a Bors is beszámolt, hétfő este 19 óra 20 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy egy II. kerületi lakásban haláleset történt. Kiderült: a lakásban egy nő megölte élettársát, majd magával is végezni próbált. Az ügyben emberölés miatt indítottak eljárást, de értesüléseink szerint a kórházba szállított 39 éves nőt ezidáig nem tudták kihallgatni.

A Bors kedden délelőtt a helyszínen járt. A második emeleti lakás ajtaja piros matricával le volt zárolva, a lakás előtti folyosóról pedig éppen ottjártunkkor mosták fel a vért.

Az elmúlt időszakban nagyon sokat hallottuk őket veszekedni, de sosem gondoltam, hogy idáig elfajulhat a vitájuk. Annyit tudok, hogy a nő egy baltával ölte meg az élettársát, akivel albérletben éltek itt. De az hogy az eszköz miért náluk a lakásban, senki nem tudja

– magyarázta a Borsnak az egyik szomszéd.

Információnk szerint a gyilkossággal gyanúsított nő a szörnyű tette után saját maga hívta fel a rendőröket és az édesapját is.

Elmondta nekik azt is, hogy véget akar vetni az életének, de a gyorsan kiérkező rendőrök az utolsó pillanatban még meg tudták akadályozni. Úgy tudjuk, hogy a nő többször megvágta magát.

További részletek olvashatnak a Bors szerdai lapszámában!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek