Aktuális

Megrázó felvételek: Visszatért a tett helyszínére a VV Fanni-ügy vádlottja – videó

Bors

Létrehozva: 2021.09.09.

B. Lászlót, VV Fanni feltételezett gyilkosát végigvezetik a gyilkosság napján megtett útvonalán, ahol mindent fel kell idézni, ami aznap történt.

Mint arról a Bors a korábbiakban beszámolt, szeptember második hetében ülésezik újra a Fővárosi Törvényszék, de a bírónő úgy döntött, nem a megszokott körülmények között kérdezi tovább a vádlottat. Dr. Farkas Gabriella a saját szemével akarja látni a helyszíneket, Fanni bérelt lakását, a siófoki apartmant, ahol B. László egy éjszakán át tartózkodott, és a stég környékét is, ahol az FBI nyomozása szerint végleg nyoma veszett a gyönyörű fiatal lány testének.

Elképzelhető, hogy végre pontot tudnak tenni a több, mint három éve húzódó gyilkosságra. 

A kihelyezett bírósági tárgyalás különleges eseménynek számít, a hazai igazságszolgáltatás történetében ugyanis nem nagyon volt példa arra, hogy a gyilkossággal vádolt feltételezett elkövetővel együtt járják be a tett helyszínét.

 Az ügyészség harminc évet kért B. Lászlóra

Ez olyan mértékű büntetés, aminél már, bizony előfordul, hogy meggondolja az elítélt, hogy a börtönt választja, vagy menekül nyilatkozta korábban a Borsnak a család ügyvédje. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek