backstage

Koholák Alexa megrázó vallomása a sztárság árnyoldaláról: Ez nagyon szánalmas! - videó

Bors

Létrehozva: 2018.10.28.

Koholák Alexa a Bors stúdiójának vendégeként mesélt arról, hogy miként látja most a sztárságot, illetve miként látta akkor, amikor ebbe az egészbe belecsöppent. Megdöbbentően őszinte kitárulkozása során elárulta, bizony anno elsősorban a pénz miatt került közel a média világához:

"Az elején még a pénz hajtott, mivel addig azt gondoltam, operaénekes lehetek, aztán rájöttem, hogy hamar éhenhalok abból - és valahogy ez a média-dolog tetszett. De az a baj, hogy ez egy idő után átváltott abba, hogy elkezdtem magamat sztárolni. És akkor abból állt az életem, hogy hánytattam magam, hogy vékonyabb legyek, 0-24-ben azt néztem, hogy az a két kiló vajon miért van rajtam, hogyan tudok a legjobban megfelelni az embereknek, hogyan tudok a legjobban előrébb jutni - és ez nagyon szánalmas" - idézte fel a kezdeteket, illetve azt, milyen negatív irányt vett az élete az ismertségnek köszönhetően.

Szerencsére azóta Alexa élete a jó vágányon halad - jelenleg a Csak show és más semmi! című vetélkedőben láthatjuk, a közelmúltban egy egyszerű polgári esküvőn hozzáment szerelméhez, férjével közösen pedig egy spirituális központot vezet, ahol útjukat vesztett, elkeseredett vagy csak összezavarodott embereknek segítenek megtalálni a helyes utat.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek