Celeb

Szinetár Dóra a színpadon keresi a szerelmet

Bors

Létrehozva: 2012.08.29.

Szinetár Dóra sosem csinált titkot abból, hogy hajlamos beleszeretni a színpadi partnereibe. Mindkét férje a kollégája volt, és új párját is a kulisszák között ismerte meg. Foglalkozási ártalom?

Könnyen lobban szerelemre a színpadon Szinetár Dóra. Nem ritka a színháztörténetben, hogy az eljátszott érzelmek egyszer csak valódivá válnak, de a jelek szerint Dóra különösen nyitott az ilyen kapcsolatokra.

– Egy előadás utáni beszélgetés során szóba került a szerelem is –mesélte lapunknak egy névtelenséget kérő informátor. – Akkor Dóra azt mondta, hogy hajlamos beleszeretni a színpadi partnereibe vagy a szakmai vezetőibe, vagyis az erős karizmával rendelkező férfiakba, akikre felnézhet. Az első férje a balett-tanára, Lőcsei Jenő volt, a második férje pedig Zoli, akivel szintén a színpadon jött össze. És új párja is szakmabeli, Makranczi Zalán, akivel együtt játszik – tette hozzá a bennfentes.

A szakértő szerint gyakoribb a közös munkából fakadó szerelem, mint azt hinnénk. Kánya Kata közel húsz éve foglalkozik magánéleti tanácsadással és társközvetítéssel, több ezer magányos embernek segített már partnert találni. Ráadásul közvetlenül ismeri a kérdéskört, hiszen maga is színésznőként szeretett bele Verebes Istvánba, akivel évekig házasságban élt. Szerinte a színészek eredendően lazábbak, nyitottabbak érzelmileg az átlagembereknél, de nem ez az elsődleges ok, amiért a színpadon egymásba szeretnek. A lényeg a közös munka.

– A munkahelyen könnyen közel kerülnek egymáshoz férfiak és nők, hiszen ott azért találkoznak, mert közös feladatuk van, együtt dolgoznak, nem azért, hogy egymásnak megfeleljenek, és ez nagyon felszabadító hatású. Sokkal lazábbak, a valós énjüket mutatják, miközben nem a férfit és a nőt keresik a másikban – magyarázza Kata. – Ráadásul megvan a közös érdeklődési körük is. A lényeg, hogy nem célirányos a dolog. A színészet pedig ezen felül azért nagy „kerítő”, mert bizonyos esetekben érzelmi állapotokat kell eljátszaniuk, ami átfordulhat szerelemmé. Mindennapos dolog ez, nézzünk csak körül a környezetünkben. Azért hallunk többet a színészekről,mert ők rivaldafényben élnek.

Tény, hogy számos híres pár talált egymásra szerepjátszás közben. Ruttkai Éva és Latinovits Zoltán, Bodrogi Gyula és Törőcsik Mari, majd Voith Ági, Liptai Claudia és Gesztesi Károly, Szalay Kriszta és Cserna Antal, Détár Enikő és Rékasi Károly csak néhány példa arra, amikor Thália segítette Ámort.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek