Celeb

Madonnáé volt az év legkínosabb villantása

Bors

Létrehozva: 2012.12.29.

Ki tudja egy világsztár esetében, hogy véletlen vagy gondosan tervezett reklámfogás-e, ha hirtelen lecsúszik a bikini, fellibben a szoknya, lepattan egy gomb? Mindenesetre 2012-ben is történtek ilyen „balesetek”.

Alighanem Madonna cicimutogatása volt a legkínosabb villantás 2012-ben. A hervadó szépségű popdíva egyszerűen nem hajlandó tudomást venni az idő múlásáról, és mániákusan teszi közszemlére megfonnyadt idomait. Ráadásul ezt az MDNA-turné isztambuli állomásán tette először: ötvenezren bámulták döbbenten és viszolyogva bíborszínben játszó mellbimbóját.

Másnap kapott hideget-meleget a török és a nemzetközi sajtótól, de az ötvenen túli énekesnő nem tanult a történtekből, Los Angelesben is spontán színpadi vetkőzéssel próbálta feldobni a bulit, annak ellenére, hogy alig hétéves fogadott fia, David Banda is a nézők között volt.

Nicki Minaj, a durva

Az amerikai női rapper, aki felöltözve is egészen meghökkentő látványt nyújt – az idén augusztusban a Good Morning America című reggeli tévéműsorban dobta be magát. Két számot is énekelt, és a másodiknál annyira beindult, hogy a heves ugrabugrálások hatására a melltartó sem tudta féken tartani méretes keblét – a bal bimbójával ébresztette fel az álmos amerikaiakat, akik azonban hiába is követelik az újrázást, Nicki azt ígérte: a jövőben zártabb ruhákban ugrál majd.

Britney Spears: alul semmi

A drogproblémákról és paparazzóverésekről elhíresült Britney Spears élete olyan, akár a hullámvasút. Egy valami azonban nála is állandó, függetlenül attól, hogy túlsúlyos-e vagy csúcsformában van, szívesen pózol mélyen dekoltált ruhákban, tenyérnyi miniben, és vélhetően eredendő ellenszenvet érez az alsóneműk iránt. Legutóbb Los Angelesben sikerült lefotózni, amikor lila miniruhában csusszant ki limuzinjából, és jól látszott, hogy alul nincs rajta semmi. Nem ez volt az első eset, és valószínűleg nem is az utolsó!

Katy Perryt a hullámok vetkőztették le

A tűzrőlpattant énekesnő a jövőben valószínűleg egyrészes fürdőruhában indul vízicsúszdázásra. A kaliforniai San Dimas-i aquaparkban pancsolva ugyanis megtréfálták a mesterséges hullámok: lesodorták róla a bikinialsóját. Már több százan bámulták a hátsóját, mire Katy észrevette, mi történt, és visszacibálta a rakoncátlan fürdőszerkót. Csakhogy addigra a bámészkodók mobiltelefonnal, fényképezőgéppel megörökítették a látványt – Katy legnagyobb bánatára.

Rihanna provokál

A barbadosi popsztártól, Rihannától voltaképpen már az sem lenne meglepő, ha meztelenül indulna vásárolni, oly gyakran teszi közszemlére bájait. Elmondása szerint az ő kultúrájában ez teljesen szokványos, azaz nincsen szégyellnivalója annak, aki mutogatja a testét. Ám amikor Hawaiin nyaralt, sikerült pofon ütnie a közízlést: tengerparti sütkérezéséről egy- albumnyi fotót töltött fel a Facebookra – és a nagy kapkodásban valószínűleg nem vette észre, hogy az egyik képen a lehető leg­előnytelenebb pózban ücsörögve „buggyan ki” aprócska mellbimbója a bikinifelsőből.

Watsont a ragasztó hagyta cserben

A színésznő a The Perks Of Being A Wallflower című film díszbemutatóján jelent meg kombinépántos, és láthatóan nem épp „stabil” ekrüszínű ruhában. Amikor a vörös szőnyegre lépett, azonnal megtörtént a baleset, elengedett a mellrészt tartó ragasztó. Hermione jobb bimbója jól láthatóan kikandikált az Armani ruhácskából. Emma ráadásul egy riporter kérdéseire válaszolt, így per­cekig észre sem vette, hogy minden jelenlévő egyetlen pontra szegezi a tekintetét.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek