Celeb

Beszólt riválisa a fő esélyes Pál Dénesnek

Bors

Létrehozva: 2013.01.25.

Hiába kapta Pál Dénes a ­Bors-­szavazók voksának 64 százalékát, Gájer Bálint, Nádor Dávid és ­Weisz Viktor nem adta fel a küzdelmet. Szerintük ugyanis ebből a versenyből több népszerű énekes kiesett már.

Internetes oldalán a Bors azt kérdezte olvasóitól, szerintük ki nyeri a Voice ma esti döntőjét.

A szavazáson elsöprő sikert aratott Pál Dénes 64 százalékkal, míg a másik három énekes, Gájer Bálint 15, Nádor Dávid 14 és Weisz Viktor hét százalékot kapott.

Sokak szerint a mély hangú, kék szemű Dénesnek nyert ügye van. Nem kell mást tennie, mint lehetőleg hiba nélkül elénekelnie a versenydalait, és máris a zsebében tudhatja a tízmillió forintot, egy álomnyaralást, az új kocsijának a kulcsát és egy exkluzív lemezszerződést.

A külföldi példák azonban azt mutatják, hogy korai még beleélnie magát a győzelembe. Az amerikai és a holland Voice-ban sem a favorit nyerte meg a viadalt. Ott olyan versenyzők győzedelmeskedtek, akiről az adás előtti napokban senki sem gondolta volna.

Tisztában van ezzel Dénes is.

– Nagyon jólesik, sőt megdöbbentő az olvasók szavazatainak aránya, de óva intek mindenkit attól, hogy kész tényként kezelje a győzelmemet, még beszélni sem szabad erről a verseny előtti napon. Soha egy pillanatra sem bíztam el magam, nem szeretem azt olvasni az újságokban, hogy tuti befutó vagyok. Ráadásul mi négyen most versenyzünk egymással először, ezért az a lényeg, hogy a műsorban a lehető legjobban teljesítsek – ­jelentette ki határozottan Pál Dénes.

Weisz Viktor nem keseredett el, amiért olvasóink az utolsó helyre sorolták.

– Annak idején Henderson Dávid is nagy esélyesnek tűnt, aztán már nincs is itt. Nem lennék meglepődve, ha Dénes nyerne, de úgy érzem, még én is beleszólhatok a versenybe. Az én rajongótáborom inkább szavaz, mint a neten kattintgat. Dénes szeme körül szerintem valóban nagyobb a hajcihő, mint a torka körül, és ez neki sem jó – fejtette ki véleményét Viktor.

Hasonlóan vélekedett Gájer Bálint is. Szerinte sem az internetes szavazások döntenek majd. – Itt van például Fatima, akinek a népszerűségéhez semmi kétség nem fért, mégsem az döntött. Tudjuk, hogy Dénesnek sok kattintása van a neten, de nem hinném, hogy ez a lényeg. Most csak ­Caramelre figyelek. Próbáljuk odatenni magunkat. Azt szeretném, ha a közönség jól szórakozna a produkciómon, úgyis csak ez számít. 

Nádor Dávidnak is csak a produkció lényeges. Úgy gondolja, ha ő jól érzi magát a színpadon, akkor a közönség is jól szórakozik.

– Nem érdekelnek a jelenlegi esélyeim. Egész egyszerűen olyat szeretnék énekelni, amilyet még soha. Utána pedig döntsön a közönség.

Pattanásig feszültek az idegek

Elképesztő a sürgés-forgás és a feszültség a Voice stúdiójában. A végső döntő előtti órákban utoljára elpróbálják a versenyzők a koreográfiákat, és közben gyakorolják a versenydalaikat. Így tett Viktor is, aki szerda este a dala felénél egyszer csak abbahagyta az éneklést, lement a színpadról, és Wágner Tamás kreatív producerhez lépett.

Lapunk munkatársának szeme előtt aztán egyik pillanatról a másikra egymásnak feszült a két férfi, a levegőben válogatás nélkül röpködtek a szitokszavak és a káromkodások. A vita végén az énekes dúlva-fúlva kirohant a stúdióból. Weisz Viktor nem kívánta beavatni lapunk olvasóit a részletekbe, ám a folyosón azt pletykálták, hogy a producer szerint Viktor nem tanulta meg elég gyorsan az angol szöveget, és ezért zavarta le a színpadról.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek