Celeb

Botrány: sokkoló titok derült ki Jennfier Aniston jógaoktatójáról

Bors

Létrehozva: 2013.12.07.

Meglepő váddal állt elő a fiatal, amerikai jógaoktató. A nő állítja, hogy a világ egyik leghíresebb jógása, a Bikram irányzat kitalálója, szexuálisan zaklatta. Vallomását követően, három másik asszony is jelentkezett, akiket szintén molesztált a férfi.

Kellemetlen helyzetbe került Hollywood kedvenc jógása, a 67 éves Bikram Choudhury. A férfi sportról vallott nézeteit és módszerei számos színész követi, többek között Jennifer Aniston és George Clooney, most azonban elveszíthet ismert klienseit – írja a Daily Mail.

Choudhury körül ugyanis hatalmas botrány látszik kibontakozni. A 29 éves Sarah Baughn elmondása szerint, mikor a híres jógamesternél tanult, a férfi többször is szexuálisan zaklatta és megerőszakolta. A nő arról is nyilatkozott, hogy miután a bíróságra ment az üggyel a férfi szándékosan elkezdte ellehetetleníteni a karrierjét.

Baughn vallomását egyébként három másik nő kitálalása követte. Minda a négyen állítják, hogy a férfi erőszakoskodott velük, sőt egyikük azt is elmondta a fizikai abúzus mellett, verbálisan is bántotta őket. A nő elmondása szerint a jógamesternek gyakran voltak rasszista beszólásai és félelemben tartotta a nála tanuló lányokat.

Mind a négy nő állítja, hogy a megerőszakolásokra a Bikram jóga félévente megrendezett, kilenc hetes képzésein került sor. Ezekre az elvonulásokra egyébként a résztvevők fejenként 2 millió forintnak megfelelő összeget fizetnek, hogy tanulhassanak mestertől.

A neves jógaoktató egyelőre még nyilvánosan nem reagált a vádakra.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek