Celeb

Magányosan él Flipper Öcsi özvegye

Brunner Mónika

Létrehozva: 2015.11.04.

A csillogásból semmi, viszont a tartozásokból bőven jutott Annának, aki az utolsó időszakban tartotta a lelket a zenészben. Öcsi halála óta nem látták mosolyogni.

Évek óta kerüli a nyilvánosságot, visszautasítja az interjúfelkéréseket Dömök An­na, Flipper Öcsi élettársa, aki élete utolsó időszakában próbálta boldoggá tenni az akkor már komoly alkoholproblémákkal küzdő zenészt. Az ápolónőként dolgozó asszony mindent megtett, ám elvesztette szerelmét. A halálát pedig a jelek szerint a mai napig nem sikerült feldolgoznia.

Anna, aki egy nappal az es­küvőjük tervezett időpontja előtt temette el az egykori szívtiprót, így borult ki közösségi oldalán: „Drágáim! Még a hé­ten vagyok, aztán kiiktatom magam ebből a szuperszarkeverő gonosz emberekkel teli Facebookból” – kezdte felháborodottan, majd miután felhívta ismerősei figyelmét, hogy aki szeretné felvenni vele a kapcsolatot, írjon üzenetet, így in­dokolta döntését:

– Nem szeretnék szenvedő alanya lenni a közelgő dátumok szebbnél szebb szentképei nézegetésének sem, ha akarom, ha nem – utalt Flipper Öcsi halálának hetedik évfordulójára, ami november 25-én lesz.

A legszebb nők is rajongtak érte

Flipper Öcsit 1962. május 29-én Jeszenszky Béla Tibor néven anyakönyvezték. A tehetséges énekes, zenész a Hungária zenekarban kezdte pályáját, annak feloszlása után a Dolly Roll tagja lett, majd az Első Emelet basszusgitárosával, Kisszabó Gáborral megalapított Step együttessel is az egekben volt a népszerűsége. Szebbnél szebb nők közül válogatott, annak idején összehozták a tragikus körülmények között elhunyt Molnár Csilla Andrea szépségkirálynővel, első felesége Bálint Antónia barátnője, Szilágyi Marianna volt, a második pedig Radnóti Diána, akivel viharos gyorsasággal váltak el. Az utolsó szerelem Anna személyében köszöntött az életébe. Tragikusan fiatalon, negyvenhat évesen hunyt el. Temetése tervezett esküvője idôpontja előtt egy nappal volt.

A Bors megkereste Annát, hogy megtudjuk, pontosan min háborodott fel, de nem kívánt nyilatkozni. Helyette a pár közös barátja, Várkonyi Attila – mű­vésznevén DJ Dominique – mesélt, aki a mai napig tartja a kapcsolatot Flipper Öcsi kedvesével.

– Az utolsó időszak szörnyű volt, kórház, sikertelenségek, anyagi nehézségek, ami Öcsiben a csillogás, a pénz volt, abból Annának nem jutott semmi. A halála megtörte őt, azóta nem látom mosolyogni, és szerintem nem talált párra sem – mesélte a Borsnak Várkonyi, akinek Anna a legutóbbi találkozásukkor odaadta Flipper Öcsi szemüvegét, amelyet a Dolly Roll együttesben viselt.

– Anna tényleg csak a rosszat kapta, amikor Öcsivel összejött, akkor már zömmel csak tartozásai voltak, pedig annak idején akkora sztár volt, hogy mindenki, aki nem Kikiért rajongott, az belé volt szerelmes – mondta sóhajtva Várkonyi Attila, aki úgy tudja, Flipper Öcsi halálának évfordulójára valamilyen kiadvány is készül, de hogy mi, arról még nem tud konkrétumot mondani. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek