Celeb

VV Béci külön aludt feleségétől

Bors

Létrehozva: 2016.04.28.

Százötven fős vendégsereg előtt mondta ki másodszorra a boldogító igent  az egykori VV Béci, az az Young G és párja, Gazdig Adri.

Forrás: VIASAT3/Magócsi Ildikó

A fiatalok néhány évvel ezelőtt már örök hűséget esküdtek egymásnak, de mivel a menyecske akkor már állapotos volt, ezért visszafogottan ülték meg a lagzit. A Viasat3-on ma este látható Négy esküvő című műsorban azonban hetedhét országra szóló bulit csaptak. 

A fergeteges hangulatról cigány muzsikusok mellett az egykori villalakó jó barátja, VV Aurelio gondoskodott.

– Egy esküvő általában leginkább a nőkről szól, az ő kedvük szerint van az egész. Mivel az én drága jó feleségem az első egybekelésünkkor már a szíve alatt hordta a gyermekünket, több hónapos áldott állapotban nehezen tudta elengedni magát. Nem ihatott, hamar elfáradt, és éjfélkor már hazamentünk. Szóval lájtos volt az egész, de azóta minden évfordulónkon azon fantáziáltunk, hogy milyen jó lenne még egyszer megtartani az esküvőt, ahol minden csak a buliról szólna – magyarázta lelkesen Béci, aki a hagyományokat követve nem aludt együtt szerelmével az esküvő előtti éjszakán és a menyasszonyi ruhát is az oltárnál pillantotta meg először.

– Hatalmas banzájt sikerült összehoznunk. Elengedtük magunkat, nem a kamerának játszottunk, hanem mindent úgy csináltunk, ahogy azt egy esküvőn illik. Az ott forgató stábnak is megmondtuk, hogy mi nem azok vagyunk, akik egy ilyen meghitt ceremónián bármit is megismételnének egy rosszul rögzített jelenet kedvéért. Amúgy szuper vőfélyünk volt, csodálatos helyszínen, finom kaják, és nem kicsi vendégsereg. A cigányprímással minden asztalhoz odamentünk énekelni, de Aurelio barátom is hozzá tett a vidám hangulathoz. Adrival reggelig maradtunk, személyesen köszöntünk el a legutolsó vendégtől is – mesélte lelkesen Béci, hozzátéve, hogy idén végre albérletből saját lakásba költöznek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek