Celeb

Esküvőjük előtt halt meg Dockery vőlegénye

Bors

Létrehozva: 2016.06.19.

Hamar milliók kedvence lett Michelle Dockery, a Dowton Abbey című sorozat női főszereplője. A több mint száz országban vetített, nálunk a Story tévén futó angol produkció Mary Crawley-ját alakító színésznő élvezte a hirtelen jött népszerűséget, és közben magánélete is jól alakult, beleszeretett John Dineen reklámszakemberbe.

A felhőtlen boldogságnak azonban hirtelen vége szakadt, akárcsak az arisztokrata család életét bemutató drámában. Miután a Downton Abbey Lady Mary-je elhunyt szerelmét gyászolta, tavaly decemberben a karaktert alakító színésznő is elvesztette 34 éves vőlegényét, John Dineent. 

Az ír származású üzletembernél a rák egy agresszív, hirtelen lefolyású típusát diagnosztizálták, amelynek következtében nem sokkal később elhunyt. A színésznő és párja 2013 óta alkottak egy párt, 2015 őszén pedig már az esküvőre készültek, amelyre azonban már nem kerülhetett sor. 

– Ő volt a barátom, a hercegem, a hősöm, a mindenem. Ünnepeljük és tiszteljük őt, aki mindannyiunknak hiányozni fog – mondta Michelle a temetésen tartott beszédében. A gyászoló színésznő összetört, és a munkába temetkezett. A Downton Abbey forgatásai után azonnal belekezdett egy újabb produkció munkálataiba, de a nyilvános eseményeket hónapokig kerülte.

A tragédia után május elején jelent meg először a nagyközönség előtt egy washingtoni rendezvényen, ráadásul nem is akárhogy. Arcán nyoma sem volt szomorúságnak, amiért sokan meg is szólták. A színésznő azonban elárulta, hogy nem szeretné, ha sajnálnák, vagy a megtört nőként tekintenének rá, ezért a kamerák előtt próbál erős maradni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek