Celeb

Még nem tisztázott, fellép-e Somló Geszti Péterékkel

Bors

Létrehozva: 2016.06.16.

<p>Pilótasapka, zsebes nadrág, bő póló, magyar rap, áj láv jú, nem adom fel – a ‘90-es években járunk, ami sokunk tinédzserkora volt. De, ha nem is, együtt ropta idős és fiatal a Lesz még rosszabbra. </p>

A 22 éve feloszlott, újra összeálló RAPülők február 25-én csap egy fergeteges házibulit az Arénában, Geszti Péter, Berkes Gábor és Szentmihályi Gábor triója nagy show-val készül. A csapatnak állandó kültagja volt Somló Tamás is, aki a Nem adom fel című számot mindig a fiúkkal énekelte. Az ő jelenléte még kétséges, de egyvalami változatlan: a zenekartagok már most elkezdték leporolni a régi maskarákat. Persze jó nosztalgiázni, de ahogy a közönség is húsz évvel idősebb lett, az előadók is. 

– Mi is elgondolkoztunk azon, hogy nem csinálunk-e magunkból bolondot így ötvenen túl, de a RAPülők a kilencvenes években is humoros volt, az öniróniát pedig lehet vállalni. Öregebbek lettünk, ez tény, de nem változtunk meg – magyarázta Berkes Gábor.

– Utoljára tíz éve álltunk így színpadon – veszi át a szót Geszti –, úgy éreztük, itt az ideje a kilencvenes évek rendszerváltás utáni felhőtlen, színes és vidám világát visszahozni. A jókedv ráfér most mindenkire. Szeretnénk, ha Tamás is velünk lenne, de nem hívogatjuk most, a legfontosabb a gyógyulása. Drukkolunk neki – mondta Somlóról Geszti.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek