Celeb

Pachmann Péterék nyerték A nagy Duettet! videó

Bors

Létrehozva: 2016.06.06.

Vasárnap elstartolt A Nagy Duett negyedik évadának utolsó adása. A döntőbe bekerült négy páros közül természetesen csak egy győzedelmeskedhetett, így mindenki beleadott apait-anyait a nagy fináléba.

Az első fellépő a Kulcsár Edina-Hevesi Tamás páros volt, akik egy Billy Idol slágert melegítettek fel, majd Dér Heni és Kucsera Gábor duója törzsi mókázása jött. Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvi belejöttek a musicalezésbe: a Valahol Európában egyik dalát vették elő, míg Keleti Andrea és Peter Srámek a Neoton Família Sandokanjára buliztak - és ez még csak az első kör dal volt, ugyanis még egy újabb dalnégyest kellett végigizgulnunk, mire bejelentették az első kiesőt. Kucsera Gábor és Dér Heni ezen a ponton búcsúzott el a műsortól - negyedikként nem folytathatták tovább.

Kucseráék utolsó produkciója egyébként a 3+2-féle Csipkés kombiné volt.

A fennmaradó három páros egy harmadik körben mérte össze tudását. Kulcsárék a Hairből énekeltek, Srámekék az Eye Of The Tiger című Rocky-dalt, Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvia pedig Tina Turner Proud Mary-jét, elsöprő sikerrel. Ekkor már sejteni lehetett: itt bizony érvényesül a papírforma, és a közönség őket hozza ki győztesként.

Így is történt: senki sem lepődött meg igazán azon, hogy az egész show alatt fantasztikusan teljesítő Pachmann-Péter Szabó páros lett A Nagy Duett negyedik évadának győztese.

Gratulálunk nekik!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek