Celeb

Megbukott földrajzból Madonna

Bors

Létrehozva: 2016.07.15.

Forrás: Instagram - Madonna

Viharos időszakon van túl Madonna: hosszú ideig csatározott volt férjével közös tinédzser fiuk, Rocco felügyeleti jogáért. Most, hogy lecsillapodtak a kedélyek, és megegyeztek, az énekesnő úgy gondolta, ráfér családjára egy közös élmény, ezért elutaztak Malawiba, ahol két örökbe fogadott gyermeke, David és Mercy született.

Madonna számtalan fotót oszt meg a különleges látogatásról, egy ízben azonban elkövette azt a hibát, hogy nem a jó afrikai ország zászlajának képét tette az egyik képaláírásba: tény, Kenya lobogója is zöld, piros és fekete sávból áll, de más szimbólum látható rajta.

Az énekesnő követői felháborodtak a tévesztésen, volt, aki tiszteletlenségnek nevezte, mások a popsztár műveltségét kritizálták. Madonna mentségére legyen mondva, nem csak Malawiba látogattak már el, hanem Kenyába is, így könnyen lehet, hogy egyáltalán nem helymeghatározó szándékkal illesztette be a másik afrikai ország zászlajának ikonját is, csupán magához az utazáshoz kapcsolódó szimbólumként használta. A popsztár egyébként azért utazott a kontinensre, hogy felügyelje az általa támogatott kórház építési munkálatait.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek