Celeb

Örök emlékkel távoztak a vendégek Benkő Dániel kéjlakjából

ozs

Létrehozva: 2016.07.08.

Majdnem minden a meghirdetett program szerint zajlott Benkő Dániel állami támogatással rendezett házibuliján. Csak maga Benkő nem lépett fel a saját estjén.

Forrás: Fejér Bálint

Kétszázezer forintot kapott a Nemzeti Kulturális Alapból a saját otthonába szervezett, kulináris és zenei élményt ígérő muri lebonyolítására Benkő Dániel. Kétség sem fér hozzá, a lantos mindent elkövetett, hogy a mintegy ötven vendége örök élménnyel távozzon a svábhegyi kéjlakból. A bejáratnál szervírozott borok és az asztalokra helyezett házipogácsák előkészítették a későbbi bacchanáliát, a zsidó tojást és a hatalmas fa­zék sóletet.

Amikor mindenki kellően feloldódott, az addig valamelyik szobában rejtőzködő házigazda is előkerült. Öltözékét tekintve elsőre úgy tűnt, mintha nem is várt volna vendégeket, de felocsúdni sem volt idő, máris összeterelte vendégeit a szalonba, ahol egyórás barokk koncertet adtak fiatal felfedezettjei.

Ezután házi költőnője, Fábián Franciska, majd Gulisio Tímea költőnő tartott felolvasást erotikus töltetű műveiből, majd a műsort Bazsarózsa koronázta meg a latin gitárzenére előadott tánccal. Az utóbbi cédéről szólt, mert a tervekkel ellentétben a házigazda nem csapott a lanthúrok közé.

– Nem akarok rátelepedni az estére, inkább teret adok az ifjúságnak. Ennek a rendezvénynek a megszervezéséről szólt az életem az elmúlt időszakban. Sok munka volt abban, hogy ilyen hibátlan módon és pillanatban került asztalra a beetető pogácsa, majd rázúdítva a fiatalok által elkövetett klasszikus barokk koncert – magyarázta a szervezéstől fáradtan, de rendkívül elégedetten Benkő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek