Celeb

Külföldön kezd tévés karrierbe Hajdú Péter

D. A.

Létrehozva: 2016.08.05.

Ukrajnában élő nő lett Hajdú Péter társügyvezetője a tévés első számú cégében. A nő egy júniusban, az Egyesült Királyságban bejegyzett vállalkozással szállt be.

Forrás: TV2

Egyik pillanatról a másikra dől romba Hajdú Péter hosszú éven át szorgalmasan épített tévés karrierje. A napokban robbant a bomba, hogy a TV2-nél nincs tovább. Vége a Showtime-nak, az Összezárva Friderikusszal című műsorra ugyan van szerződése, de miután Fridi hátat fordított a TV2-nek, vajmi kevés esély van arra, hogy újabb gyártásra lesz szükség, az Aktívot pedig év végéig készítheti.

A jelek szerint a 2017-es év Hajdú nélkül fog eltelni: annyira kötődik a TV2-höz, hogy úgy tudjuk, az RTL Klubnál nem merült fel a szerződtetése, a Story TV-től pereskedve vált el, korábbi kenyéradója, az ATV arculatába pedig nem férnek bele az általa képviselt formátumok.

A tévés minden bizonnyal tisztában van azzal, hogy ha továbbra is elsősorban a tévézésből szeretne megélni, akkor külföld felé kell kacsintgatnia. Talán ez is közrejátszhat abban, hogy júniusban egy frissen alapított brit céget vett be tulajdonosnak az első számú, legrégebbi vállalkozásába, a Frizbi Entertainment Kft.-be.

A külföldi vállalathoz kapcsolódó hölgyet, Leinart Valentinát maga mellé fogadta társügyvezetőnek. A cégbíróságon bejegyzett adatokból kiderül: Hajdú cégtársa 54 éves, Ukrajnában él, a vállalkozást szinte a beszállással egy időben alapította egy Londonhoz közeli székhelyen, amelyen több más cég is működik. Az új cégtárs a Frizbi Entertainment Kft. jegyzett tőkéjét megduplázta, ötmillió forintról tízmillió forintra emelte.

A Bors megkereste Hajdú Pétert az ügyben, aki szerint ebben semmi különös nincs.

– Rendszeresen kapok, ahogyan mások is, üzleti ajánlatokat a tévés piacon. Eddig visszautasítottam mindet, de most találtam egy angol partnert, akivel külföldi műsorgyártást tervezünk – árulta el Hajdú a Borsnak.

Természetesen kíváncsiak voltunk arra, milyen típusú produkciókról van szó, illetve azokat mely országban, vagy országokban lehet majd nézni, de erre már szűkszavú választ adott.

– Vannak már műsorötletek, de erről még korai lenne beszélni. Mindennek igencsak különös módon kelt híre: valaki Hajdú cégének friss kivonatát több szerkesztőségnek is elküldte, hogy felhívja a figyelmet a cégváltozásra. Talán egy rosszakaró lehet a dolog mögött?

– Fogalmam sincs, miért küldték körbe, nem hiszem, hogy lenne rosszakaróm. Egyébként pedig ebben semmi titok nincs, nyilvános adatokról beszélünk, amikhez bárki hozzáférhet – tette hozzá kérdésünkre Hajdú Péter.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek