Celeb

Két férfi is ráunt a szexi színésznőre

Bors

Létrehozva: 2016.10.08.

„Lehetsz bármilyen híres, szexi és szép, előbb-utóbb téged is megunnak otthon, már ha hagyod. Én előtte elválok” – hangoztatta fénykorában Gábor Zsazsa, aki nem beszélt a levegőbe: kilencszer mondta ki a boldogító igent. Zsazsa igazát Tia Carrere a saját bőrén tapasztalta meg. Az amerikai színésznőt legtöbben Az elveszett ereklyék fosztogatói című sorozatból ismerik, ahol magabiztos, elszánt és dögös történészt alakít. A valóságban azonban korántsem harcos amazon. Jövőre tölti be az ötvenedik életévét, és jelenleg elvált asszonyként éli az életét tizenegy éves kislányával, Biancával. 

Pedig olyan szépen indult minden. A honolului ősökkel büszkélkedő Carrerét fiatalon felfedezték, dúskált a modell- és filmes ajánlatokban, sőt még énekesnőként is bizonyíthatta tehetségét. A filmvásznon Arnold Schwarzeneggert is meghódította a Két tűz között című mozifilmben. Ő maga két férfival kötötte össze az életét. 1992-től 2000-ig élt házasságban egy Elie Samaha nevű producerrel, majd 2002-ben hozzáment a fotóriporter Simon Wakelinhez. Tőle 2010-ben vált el, azóta Tia háromszor is meggondolja, kit enged közel magához.

– A legszörnyűbb az, amikor azt hiszed, megtaláltad életed párját, de ő azt a nőt látja benned, akit a rendezők hívtak életre egy szerep kedvéért. Nem lehet a nap 24 órájában szórakoztatónak és szexinek lenni – mondta Tia egy interjújában. – A négy fal között én sem vagyok mindig tökéletes, bár nem is akarok foly­ton az lenni. Ha ezt a másik nem érti meg, nincs miért küzdeni. Jobb egyedül, mint egy mél­tatlan kapcsolatban. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek