Celeb

Megtörte a csendet: könnyeivel küzdve beszélt a válásáról Angelina Jolie

Bors

Létrehozva: 2017.02.20.

Az álompár házassága szeptemberben futott zátonyra, azóta a színésznő még nem beszélt nyilvánosan a történtekről, most viszont elmondta, mit érez.

Ősszel robbant a hír, miszerint Angelina Jolie és Brad Pitt 12 éve tartó kapcsolatának vége, a házaspár elválik. A bejelentést követően a felek a nyilvánosság türelmét és megértését kérték, nem beszéltek az okokról, ahogy a jövőről sem, ellenben a válás aktuális állásáról, a gyerekért folytatott harcról újabb és újabb pletykák kaptak szárnyra.

Míg eleinte mindenki a kihajított Brad Pittért aggódott, mára inkább Jolie és a gyerekek jövője a kérdéses, hiszen a válás bejelentése óta remek formában mutatkozó színész állítólag olyannyira jól kezeli a szituációt, hogy már egy új barátnőre is szert tett, Kate Hudson személyében. A gyerekeket egyedül nevelő színésznő eközben gyakorlatilag a közutálat tárgya lett.

A 41 éves Angelina Jolie hivatalosan eddig még nem beszélt a szakításukról, most azonban kivételt tett, és egy rendkívüli interjúban elmondta a BBC News-nak, hogy mit érez. A színésznő könnyeivel küszködve válaszolta a riporternek, hogy nem szeretne sokat beszélni a történtekről, mivel ez egy nagyon nehéz időszak volt számukra, de ők egy család, azok is maradnak és így át kell vészelniük ezt az egészet: 

„Mi egy család vagyunk, és mindig egy család leszünk. Átvészeljük ezt az időszakot, és remélhetőleg még erősebb családdá válunk... Én most csakis a gyerekeimre, a mi gyerekeinkre koncentrálok, és arra, hogy kevés sérüléssel jussunk túl ezen az időszakon.”

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek