Celeb

Szűcs Judith: Nekem híznom kell!

A. T.

Létrehozva: 2017.03.09.

Finom falatokkal készül jubileumi koncertjére az énekesnő. Ahhoz, hogy a színpadon a legjobb formáját hozhassa és bírja szuflával, nem szabad túl soványnak lennie.

Kimondani is sok, de így igaz, immáron negyvenöt esztendeje van az előadói pályán Szűcs Judith, aki ezt a tekintélyes évfordulót nagyszabású koncerttel ünnepli április 10-én, az Erkel Színházban. Az énekesnő lelkesen készül a nagy napra, melynek részleteibe szerdán egy sajtótájékoztatón avatták be a média képviselőit. Az eseményre hivatalos volt Balázs Fecó is, aki a koncert egyik sztárvendége lesz. Az énekes nem feledkezett el a nemzetközi nőnapról, és egy fehér virágcsokorral lepte meg kolléganőjét, majd dicsérni kezdte annak fiatalos külsejét. Való igaz, az énekesnő dögösre vette a figurát, testre simuló farmerjában és a vállait kivillantó pulóverében ragyogóan festett.

– Szeretek jól kinézni – mondta sejtelmesen, majd elárulta: a legtöbb hölgytársával ellentétben a hőn áhított alakért sem sanyargatja magát drasztikus fogyókúrákkal. Sőt! Meglepő kijelentést tett.

– Nekem híznom kell! Nem tagadom meg magamtól a finom falatokat. A show-ra külön koreográfus segítségével készülök, rengeteget táncolok, ami fogyással jár. Nem szabad túl soványnak lenni, mert az a színpadon sem mutat jól és a bőrömben sem érezném jól magamat.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek