Celeb

Hoppá! Visszatér Gundel Takács a TV2-re! Méghozzá ezzel a műsorral

Bors

Létrehozva: 2017.07.20.

Forrás: Bors

Ismét műsorra kerül a TV2-n az Álla az alku méghozzá annak korábbi műsorvezetőjével, a köztévét nemrégiben otthagyó Gundel Takács Gáborral. Gundel Takács csatorna-független műsorvezetőként dolgozik majd a TV2-nek, vagyis nem ő szerződött le velük, hanem a TV2  Csoport és a NuMuvee produkciós iroda kötöt szerződést.

Közben más csatornán is láthatjuk majd Gundel Takácsot, legalábbis több másik adóval is tárgyal a NuMuvee. „Gundel Takács tehát továbbra sem köteleződik el egyetlen társasághoz sem, ám hazánk egyik legtapasztaltabb televíziósaként örömmel vállal el saját értékrendjének megfelelő és a nézők számára szórakoztató produkciókat” – írták közleményükben.

„Műsorvezetőként a nézőkhöz és egyes produkciókhoz kötődöm, az Áll az alku pedig fontos és emlékezetes állomása a pályafutásomnak, amellyel kapcsolatban mindig is volt egy olyan érzésem, hogy befejezetlen történet” – nyilatkozta Gundel Takács Gábor.

Korábban már írtunk róla, hogy Gundel Takács és a TV2 megegyezett, végül az utolsó pillanatban mégis visszalépett a műsorvezető a szerződéstől. Később úgy hírlett, a Kasza Tibivel kell alkudoznia a játékosoknak, most mégis az eredeti felállásban készül majd a vetélkedő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek