Celeb

Bűnösnek találták, mégis hazamehetett szüleihez Szilágyi fia

Bors

Létrehozva: 2018.01.15.

Forrás: Bors

Ugyan bebizonyosodott, hogy bűnös, tehát valóban ököllel ütötte meg és kórházba is juttatta apját Sz. Péter, mégis hazamehetett szüleihez. Szilágyi István fiának ügyében tegnap hozott döntést a bíróság: két év szabadságvesztésre ítélték súlyos testi sértésért, amit azonban három évre felfüggesztettek, mert a vádlott büntetlen előéletű. Az ítélet ellen az ügyész és a védő is fellebbezett. A súlyos testi sértés ügyében mindössze két tárgyalást tartott a bíróság, ennyiből is meg tudták állapítani a fiú bűnösségét. 

Mint ismert, az ország Lópici Gáspárja nyáron került kórházba. Akkor újságíróknak elmondta, fia verte meg, de szerinte csak játékból, s korábban is lehetett arról hallani, hogy Péter ostorral verte szemen. Az idős színész később, a bíróságon már mindent tagadott, s fia védelmében azt mesélte, ráesett egy farakásra, attól tört el bordája, orra, s így került kórházba. A bíróság többször is figyelmeztette a színészt a hamis tanúzás veszélyeire.

Péter korábban a bíróságon már kérte, hogy szabadlábon védekezhessen, akkor édesanyja, Jolán testvérét jelölte meg, mint azt a személyt, aki szállást biztosítana neki. Kérdés, hogy most, szabadulása után melyik lakást választja: idős szüleiét vagy a nagynéniét? Mindenesetre Szilágyi mindvégig azt mondta, bármi is történt, ő hazavárja fiát.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek