Celeb

Király Viktor képtelen leállni a versenyzéssel

Címkék
A Dal

kbv

Létrehozva: 2018.01.22.

Már részt vett valamennyi megmérettetésen és meg is nyert Király Viktor mindent, amit csak lehet, Amerikában is sokan ismerik fel. Mégis a hazai karriert választja.

A Mega­sztárt megnyerte, Gwen Stefani oldalán szerepelt már az amerikai The Voice-ban, a Sztárban sztárban tavaly második helyezett lett, neve ma már több országban ismert. Király Viktor úgy tűnik, mégis képtelen leállni, idén már a harmadik alkalommal versenyez A Dalban, hogy kijuthasson az Eurovízióra. Vajon mi hajtja, egy sikeres énekesnek mi szüksége van még arra, hogy folyamatosan versenyezzen?

Lánya kérte, hogy induljon

Süle Zsolt egyedi előadásával és korával is ki­tűnt az indulók közül. A 48 éves zenész a mezőny legidősebb versenyzője, a má­sodik legjobb pontszámmal jutott tovább. Az eredményhirdetés után percekig hüledezett. – Talán későn érő típus vagyok, most lett mondanivalóm. Harminc éve vagyok a színpadon, csak valahogy a ka­mera került engem. Ha rajtam múlt volna, ez így is ma­rad, a lányom biztatott, hogy induljak. Most le vagyok taglózva – mondta Zsolt.

– Nem hiszem, hogy ez csak a versenyzésről szól. Egyes em­berek repülőből ugrálnak ki, úgy látszik, nekem ez az adrenalin. A Dal inkább egy lehetőség be­mutatni az új számomat. Az Eurovízió azonban értelemszerűen nem csak Magyarországról szól. Nem csak a végső gyôztes nyer vele, már az előválogató­kat is figyelemmel kísérik a külföldi producerek, lemezkészítők. Ezzel ismét meg tudom magam mutatni a külföld felé is – magyarázta Viktor, aki ugyan szerepelt az amerikai tehetségkutatóban, de úgy érzi, igazi ismertséget nem sikerült ve­le elérnie a tengeren­túlon.

A technika ördöge

Ahogy ma már a legtöbb zenés show-műsorban, természetesen az MTVA eurovíziós dalválasztójában szintén lehet telefonos applikáción keresztül is szavazni. Vagyis csak lehetett, ugyanis az első adás felénél leállt az egész rendszer, az eddig leadott szavazatok elvesztek. A műsorvezető, Freddie pedig kénytelen volt bejelenteni, ma már nem is javul meg, így csak az SMS-ben leadott nézői voksokat fogadták el.

Falunapi hisztéria

A négytagú zsűri a legtöbb produkciótól elalélt, egyedül Vastag Tamás hallhatott éles kritikát a produkciójával kapcsolatban. A zenésznek Both Miklós azt mondta, olyan „falunapi” hakni jellege volt az előadásának. Tamás megsértődött, később a műsor folyamán többször is felemlegette a falunapos jelzőt, ám később már nem akart nyilatkozni róla.

– Amerikában csak az tud befutni, akinek van lemezszerződése, mene­dzsere. Én azzal, hogy ingázom a két ország között, erről egyelőre nem álmodhatok. Hoztam egy döntést, és a magyarországi karrieremet építem erősebben. A Voice-szal inkább magamnak akartam bizonyítani, hogy megfelelnék-e egy amerikai színpadon. Megmutattam, hogy sikerült és ez elég is volt. De ha több vasat tartunk a tűzben, igazából egyikre sem tudunk koncentrálni, ezért inkább a ha­zai karriert választottam, innen bontakozok ki Európa felé – mondta Viktor, akit barátnője, Anita kísért el.

A szerelmesek öt hónapja vannak együtt, és az énekes azt is elárulta, még nem költöztek össze, de hamarosan ez is megtörténik majd. – Volt pár kapcsolatom, de remélem, ez lesz a leghosszabb – magyarázta Viktor.

Vizsgáról a forgatásra

A zsűriben először ült Schell Judit színésznő, és a műsorvezetők is először vezethették a show-t. Rátonyi Kriszta és Fehérvári Gábor Alfréd Freddie kis bakikkal, de alapve­tően profin vezényelte le a többórás műsort. Pedig Kriszta feladata nem volt egyszerű, még az államvizsga kiváltotta adrenalin is dolgozott benne. A szombati adás előtti szerdán vizsgázott. – Már csak az államvizsga volt hátra a diplomámhoz, de mindig közbejött valami. Végül rájöttem, hogy remélhetőleg soha nem lesz kevesebb dolgom, túl kell lennem rajta.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek