Celeb

Lefogyott a gyásztól Nótár Mary

Fái

Létrehozva: 2018.01.10.

Cserháti Zsuzsa szerepében tért vissza édesanyja halála után az énekesnő a Sztárban sztár+1 kicsiben. Duettpartnerét, Radics Janit, aki Charlie-t alakította, csak egyetlen adásra hagyta magára karácsonykor. A zsűriszékből Tóth Vera meg is jegyezte, miután elénekelték a Különös szilveszter című dalt: nagyon becsüllek azért, mert itt vagy.

És nem csak Vera, mindenki így gondolta ezt vasárnap este a TV2 stúdiójában. Mary még mindig nem tud beszélni az őt ért tragédiáról, a pokoli fájdalomról, amit érez, de a feladatát kifogástalanul teljesítette. Mert őt nem olyan fából faragták, hogy elhagyja magát. Erről így beszélt követőinek a Facebook-oldalán:

„Anyukám arra nevelt, azt mondta: mindig mutasd meg, hogy bennünket milyen fából faragtak, milyen erős tudsz lenni.” – mondta a vi­deóban. Mary megmutatta. Hi­bátlan produkciót állítottak színpadra, le­nyűgözték a zsűrit, a nézőket. Az énekesnő igyekezett úgy viselkedni, mint az előző öt adásban. Mo­­solygott is né­ha, csak a nagy nevetések ma­radtak el. In­kább csendben ücsörgött a töb­bi énekes közt a páholyban. Amikor viszont a színpadon állt, egyértelműen látszott, hogy Mary belefogyott a gyászba.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek