Celeb

Hódi Pamela Berki új nőjéről: Nekem ő senki

Bors

Létrehozva: 2018.04.04.

Az izomember régi kedvesének elege van abból, hogy mindenféle közvetítőkön keresztül tud csak kommunikálni kislánya apjával.

Hódi Pamela szerda reggel a TV2 Mokka vendége volt, ahol arról kérdezték, hogy áll a Berki Krisztiánnal közös kislányuk, Natasa Zselyke felügyeleti jogáért folytatott küzdelem.

Pamela elmondta, hogy ő már tavaly év végén beadta a keresetet a bíróságra, majd kifejtette, hogy ő eddig is mindig biztosította, hogy Natika sok időt tölthessen az édesapjával. Kiderült az is, hogy kislányuk a kialakult helyzet ellenére nagyon kiegyensúlyozott, ám amikor esténként a jövőről érdeklődik, nehéz válaszolni arra a kérdésére, hogy édesanyja miért nem lesz már az édesapja felesége. Pamela ilyenkor mindig elmagyarázza, hogy a négyéves kislány édesapjának van egy új szerelme, de ettől ő még mindig az ő édesapja marad.

Arra a kérdésre, hogy kommunikálnak-e Krisztiánnal, Pamela azt felelte, hogy mivel le van tiltva exe telefonján, nehézkesen tudnak beszélni kislányukról. A celebnő ki is jelentette, hogy többé nem szeretne sem Berki asszisztensén, sem új szerelmén, Mazsin keresztül a kislányával kapcsolatos dolgokról beszélni. Így például, ha felmerül, hogy óvoda után menjen-e iskolába, vagy maradjon még az iskolai előkészítőn, azt bizony nem idegenekkel fogja megbeszélni.

Bár, ahogy mondta, Mazsi nem idegen számára, hiszen ismeri, és háromszor már beszélt is vele, de neki Krisztián asszisztense, és ő is senki egy ilyen témával kapcsolatban.

– Nekem ő senki, és ezt meg is mondtam neki, hogy nekem te senki vagy, a Krisztián asszisztense senki. Ha az apjával nem tudom megbeszélni, semmi baj, döntök egyedül én. Eddig is mindenben egyedül döntöttem a Natival kapcsolatban és ezért mondtam, hogy menjünk bíróságra, én nem fogok azon veszekedni, hogy szerinted kell trikó a gyerekre télen a pulcsi alá a gyerekre, vagy nem – mondta a reggeli műsorban az anyuka.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek