Celeb

50 éves lett a Pop hercegnője, Kylie Minogue

Bors

Létrehozva: 2018.05.28.

50 évvel ezelőtt, 1968. május 28-án született Melbourne-ben Kylie Ann Minogue. Az énekesnő, dalszerző, színésznő egy ausztrál szappanoperában gyerekszínészként kezdte karrierjét, és a Szomszédok című tévésorozat hozta meg számára az igazi áttörést, ami az Egyesül Királyságban is óriási siker lett a többmilliós nézettségével.

Az énekesi pálya mindig is vonzotta, de testvére, Danii eleinte jóval nagyobb sikereket ért el nővérénél, akinek csak az 1987-ben előadott The Loco-motion jelentette az igazi belépőt a zenei életbe. Innentől viszont megállíthatatlanul haladt előre, a toplistás szereplések, lemezeladási csúcsok, jelölések és díjak mellett a „Pop hercegnője” elismerésre méltó becenevet is bezsebelte.

A világ legszexibb nőinek listáján állandó helyet birtokló énekesnő már 30 éve a könnyűzenei élet állandó tagja, aki mindvégig sikeres és elismert tudott maradni, amit többek közt az olyan slágereivel ért el, mint az I Should Be So Lucky, The Loco-motion, Spinning Around, Slow, Can’t Get You Out Of My Head.

A szexszimbólum Minogue-nál 2005-ben diagnosztizáltak mellrákot, amit a családja, barátai, rajongói és nem mellesleg az általa nagyra értékelt orvosoknak köszönhetően sikerült átvészelnie. A nagy médiafigyelem közepette zajló betegsége ellen folytatott harcról: a mellének részleges eltávolításáról, a kemoteriápiáról is többször beszélt az azóta tünetmentes énekesnő, aki az egyik legnagyobb ismert szószólója a mellrák elleni küzdelemnek.

Kylie Minogue magánéleti nehézségei ellenére is hálás az életnek, hogy egy újabb esélyt kapott, így boldogan néz elébe a számára most kezdődő újabb évtizednek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek