Celeb

Gazdag nők pénzére pályázik Alekosz

ozs

Létrehozva: 2018.06.25.

Úgy néz ki, Nagy Alekoszhoz most ért el a gazdasági világválság. Lassan teljesen feléli a VV4 győzteseként megszerzett vagyonának utolsó forintjait is. A valóságshow megnyerése óta nagy lábon élő biztonsági őr ugyanis úgy döntött, szeretne a szakmájában el­helyezkedni.

– Július elsejétől magánnyomozói és testőri megbízásokat vállalok. Szakértője vagyok a gerillaharcnak. A legjobb puskával, késsel, vagy puszta ököllel. Arra képeztek ki, hogy dacoljak a széllel. Dacoljak az éhséggel. Fittyet hányjak a fájdalomra. Olyasmiken éljek, amiktől egy kecske elokádná magát. Legutóbbi munkahelyemen, a Budaörsi Holiday Innben az volt a dolgom, hogy felügyeljem a rendet. Ellenőrizzem, illetve fenntartsam azt bármi áron. Nos, én voltam a legjobb – szerénytelenkedett Alekosz a közösségi oldalán. Ráadásul rafinált tervet eszelt ki fent említett tudásának kamatoztatására.

– Most olyan vagyonos idősödő üzletasszonyok jelentkezését várom, akik nyugodt lelkiismerettel bíznák rám vagyonukat, készpénzüket, ékszereiket, laká­sukat. Természetesen saját magukat is beleértve. És, hogy miért kikötés, hogy idősödő üzletasszonyok legyenek leendő megbízóim? Azért, mert a fiatal nőknek nincs pénzük. Az idősödőknek viszont van vagyona, tehát szüksége van a biztonságra. Egyébként kísérést és teljes felügyeletet vállalok. Privát jellegű magánnyomozás és megfigyelés, követés az árban. Diszkréció garantált, a nevem maga a biztonság és a bizalom záloga – fényezte magát Alekosz, de nem felejtette gyorsan hozzá- tenni azt sem, hogy mindennek ára van. Nem is kicsi.

– Mindezekért a szolgálta­­tásai­mért havonta 280 ezer forint tiszteletdíjat fogadok el. Természetesen borítékban – fogalmazta meg legfontosabb elvárásait leendő ügyfelei felé Alekosz. 

Házát is felújítaná, persze ingyen

Alekosz bízik benne, hogy Kim Dzsong Un elfogadja meghívását érdi otthonába. Miután a Kedves Vezető átvette a neki írt levelet, alaposan szeretne felkészülni az esetleges fogadására. – Családi házunk 1986 óta bepucolatlanul áll. Ez így nem mehet tovább. Olyan vállalkozót keresek, aki elvállalja házunk külső pucolását, szigetelését, csatornázását. A munkáért fizetni nem tudok, de a Kedves Vezető elégedettsége méltó ajánlólevél és referencia lehet bármely vállalkozó számára. Várom a partnerek jelentkezését! Az épület tervezett színe, természetesen vörös – próbálkozott be Alekosz.

Vállalkozók figyelem!Minekutána Kim Dzsong Un Kedves Vezető átvette nekiírt levelemet, alaposan szeretnék fölkészülni...

Posted by Nagy Alekosz on Friday, June 15, 2018
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek