Celeb

Kiss Ramóna: Vártuk a babát Mátéval

P. J.

Létrehozva: 2018.08.07.

<p>Kiss Ramóna hétfő este jelentette be a hatalmas hírt: anyai örömök elé néz. A műsorvezetőnő másnap meghatóan nyilatkozott erről.</p>

Bombaként robbant a hír, hogy az egyik legfoglalkoztatottabb műsorvezető, Kiss Ramóna első babáját várja. A híresség az Instagram-oldalán tudatta rajongóival a hírt egy pocakos fotóval, melyhez azt írta: Kezdődhet a nagy kaland! Párja, Lékai Máté, pedig meglepetésében a fejét fogta. Másnap az RTL Klub Reggelijében is ez volt a téma, ahol műsorvezetőtársa, Papp Gergő próbálta kérdezgetni a várandósságról. 

– Nagyon köszönjük. Igen, kisbabát várunk. Egészségesek, boldogok vagyunk. Minden a legnagyobb rendben. A legtöbb nő életében az anyaság egy nagyon fontos dolog. Ez így van nálam is. Nagyon vártuk őt Mátéval – mondta szűkszavúan a Reggeliben a kismama.

A Barátok közt korábbi színésznője egy áprilisi interjújában azt mondta, hogy szeretne már édesanya lenni, átélni az anyaság érzését. Ramit tavaly jegyezte el kézilabdázó párja, Lékai Máté, akiről elárulta, hogy már az első pillanatban tudta, ő lesz a férje. Mivel mindketten konzervatív családban nevelkedtek, úgy tervezték, betartják a hagyományos sorrendet. 

– Be akarjuk tartani a lépéseket, ahogy az a nagykönyvben meg van írva: eljegyzés, esküvő, gyermek. Nyitott ember va­gyok, de ebben talán egy picit konzervatív. Ugyanakkor a családalapítás minden szabályt felülír – mondta korábban egy interjúban.

Természetesen mi is gratuláltunk Raminak, ám érthető okokból, még nem szeretett volna többet mondani a várandósságáról. Kérdeztük kézilabdázó párját is, de ő sem árult el részleteket közös babájukról.

Idén Rami fogja vezetni az ­­­X-Faktort, ami azt jelenti, hogy nemsokára már hatalmas pocakkal fog bejelentkezni az élő adásokba a műsorvezető. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek