Celeb

Tóth Andiék már a babát tervezgetik

Bors

Létrehozva: 2018.09.20.

Forrás: Knap Zoltán

Az énekesnő és Szabó Ádám a Storynak mesélt arról, hogy az esküvő és a családalapítás is szóba került már köztük. Szabó Ádám számára nem kérdés, hogy Andi az igazi, egyedül az énekesnő kora miatt várnak még a gyerekvállalással. Első lépésként egyébként az összeköltözés következik.

- Andi folyton azzal viccelődik, hogy nem is kell neki kisbaba, elvégre már otthon van egy, célozva rám. Azt is gyakran mondja, hogy túl sok időt töltök videojátékokkal. Ebben igaza van, bár biztosra veszem, hamar megváltoztatna az apaság. Örömmel vállalnék már felelősséget egy kisgyerekért, és mivel tudom, hogy számomra Andi az igazi, nem kérdés: azt szeretném, ha ő lenne a gyerekeim anyja. A kora miatt azonban várunk egy-két évet a babázással - nyilatkozta Ádám.

Tóth Andi pedig odavan azért, ahogy Szabó Ádám szereti és figyel rá: "Imádom, hogy figyel rám, hogy aggódik értem, és azt is rendszeresen kimondja, hogy mennyire szeret engem. Élvezem, hogy végre olyan férfi van mellettem, aki ki meri és ki tudja mutatni az érzéseit. És nem csak szavakkal". A kapcsolatuknak állítólag a család és a barátok is nagyon örülnek, szóval minden együtt van a felhőtlen boldogsághoz.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek