Celeb

Apuka lesz Harry herceg

Kiss Boglárka

Létrehozva: 2018.10.15.

Kisbabát vár Meghan hercegné. Már a mézeshetek alatt megfoganhatott Harry hercegék első gyermeke.

Forrás: Northfoto, AFP

Megtörtént a hivatalos bejelentés: Meghan hercegné várandós. A Kensington-palota hivatalos Facebook-oldalán közölték először az örömhírt: „A sussexi herceg és hercegné nagy örömmel jelenti be, hogy a hercegné gyermeket vár, a baba várhatóan 2019 tavaszán születik meg. Nagyra értékelik azt a szeretetet, amit májusi es­kü­vőjük óta kapnak, és örülnek, hogy a nyilvánossággal is megoszthatták a boldogságukat.”

A hercegi pár egyébként jelenleg Ausztráliá­ban van, a következő napokat itt töltik majd hivatalos programokon. Már hétfő reggel, a megérkezésükkor felkeltették a gyanút, mivel Meghan bő ka­báttal rejtette el ma­gát, ráadásul a hasa előtt két lila mappát szorongatott.

Azonnal megindult a ta­lálgatás, és nem is kellett sokat várni
a válaszra. Néhány órával később érkezett a hivatalos bejelentés a gólyahírről. A királyi családot egyébként már napokkal ezelőtt beavatták, pénteken, Harry unokatestvére, Eugénia lakodalmán jelentették be az örömhírt.

Diana nyomában

A bejelentés szerint tavaszra várják a picit, aki ezek szerint nyáron foganhatott, néhány héttel a májusi esküvő után, talán éppen a mézeshetek alatt. Annak idején Diana és Károly herceg sem várt so­káig. A pár 1981. július 29-én házasodott össze, első fiuk, Vilmos pedig alig egy év múlva, 1982. június 21-én született. Harry bátyja, Vilmos 2011. április 29-én vette feleségül Katalint. Ők tovább vártak: több mint két év múlva, 2013. július 22-én jött világra első gyermekük, György. A 34 éves Meghant a biológiai órája is hajtotta: Diana ugyanis csupán 20 éves volt, amikor édesanya lett, és Meghan sógornője, Katalin is alig múlt harminc.

Hetedik lesz

Meghan és Harry herceg leendő gyermeke – nemétől függetlenül – a hetedik lesz a brit trónöröklési rendben. Károly herceg, Vilmos, az ő három gyermeke és Harry után következik majd, leszorítva a hetedik helyről
II. Erzsébet legkisebb fiát, András yorki herceget.
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek