Celeb

Balsai Móni átváltozott

kbv

Létrehozva: 2019.02.16.

A sorozat miatt nagy változáson ment keresztül.

Egy különös és kegyetlen, a szemnek láthatatlan világot mutat be az RTL Klub új sorozata, az Alvilág. A számos ismert színész mellett az elsődleges főszereplő a bűn és persze a család, ami szent, de közel sem sérthetetlen. A sorozat egyik főszereplője a drogcsempészként feltűnő Schmied Zoltán, aki, nem titok: hamar életét veszti. Felesége, Nóra, akit Balsai Móni alakít, kénytelen át­venni férje adósságait, és bizony a bizniszt is, ha meg kívánja menteni három gyerekük életét. A színésznő a krimi kedvéért teljesen megváltozott: szőke haját levágatta és barnára festette.

– Az Alvilág a holland Penoza alapján készült. Muszáj volt átültetni a magyar viszonyokra, hogy el is higgyük ezeket a történéseket. Megmaradt a szerkezet és a karakterek, a fordításnál törekedtünk arra, hogy ne tűnjön úgy, mint egy B kategóriás amerikai film. Elsősorban a színészi játéktól és a történettől izgalmas, de lesz benne robbantás, lövöldözés és üldözés is – magyarázta Köbli Nor­bert forgatókönyvíró.

A szériát Ujj Mészáros Károly, a Liza, a rókatündér és az X – A rendszerből törölve rendezője di­rigálta, aki nem mellesleg Balsai Móni élettársa.     

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek