Celeb

Sarolta hercegnő születésnapján szülhet Meghan

Bors

Létrehozva: 2019.05.02.

Harry herceg mindenórás kedvese Katalin hercegné lányának születésnapján hozhatja világra a sorban hetedik trónörököst.

Akár ezekben a pilla­natokban, amikor ezt a cikket ol­­vassa, születhet meg az angol ki­rályi család legújabb tagja, Har­ry herceg és felesége, Me­ghan Markle gyermeke. A sussexi hercegnét április vége– május elejére írták ki az orvosai, miközben a világsajtó szinte percenként figyeli a legfrissebb eseményeket, ahogy a Bors is. Többen úgy vélik, hogy a mai napon fog világra jönni a sorban a hetedik trónörökös, ami egyben egy igazán pikáns időpont lenne: ugyanis a mai napon ünnepli negyedik születésnapját Katalin hercegné és Vilmos herceg kislánya, Sarolta hercegnő. Bennfentes pletykák szerint Katalin és Meghan sokáig ri­valizáltak egymással, amin valljuk be, nem segítene, ha egy napon két babazsúrt kellene tartaniuk a jövőben.

A szüléssel kapcsolatban a híradások to­vábbra is ellentmondásosak: a napokban többen esküdni mertek volna, hogy Meghan és Vilmos otthonából vitt el valakit a mentő, amikor elterjedt a hír, hogy órák hosszat állt otthonuk előtt egy mentőautó. De ezt a királyi család továbbra sem erősítette meg, ahogyan azt sem, hogy megindult volna-e a szülés. A hercegné korábban többször tett utalást arra, hogy első gyermekét szeretné az otthonában a világra hozni. A királyi családban formabontó ötletnek számító otthon szüléshez pletykák szerint egy komplett szárnyat rendeztek be és kü­lön orvosi csapatot fo­gadtak fel, akik a nap 24 órájában készenlétben állnak.

Ugyanez igaz a baba nemére is, ugyanis a királyi család szokása szerint a kisbaba születéséig nem hozzák nyilvánosságra, hogy fiúnak vagy lánynak adott-e életet a hercegné. A foga­dó­irodák szerint az emberek négyhatoda arra fogadott, hogy kislányuk születik, és sokan nem lennénk meglepve, ha Harry az édesanyja után Dianának nevezné el a lányát, de versenyben van még a Viktória és az Erzsébet is. A The Sun szerint Meghan ebben is szeretne formabontó lenni és Allegrának nevezné a picit, ami olaszul boldogságot jelent.

Apropó, formabontó: a hercegnéket megillető három hónapos szülési szabadság helyett csak hat hetet akar otthon maradni Meghan, és maga szeretné szoptatni a kicsit. Ehhez minden bizonnyal lesz egy-két szava a 92 éves II. Erzsébetnek, ugyanis a ki­rályi családban szoptatós dajákra szokták bízni a trónörökösöket. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek