Celeb

213 millió forintnyi ékszert visel Meghan

Bors

Létrehozva: 2019.06.24.

Elképesztő luxusban él a színésznőből lett hercegné, néhai anyósa 27 milliós gyűrűjét is bátran viseli a hivatalos megjelenésein.

Több villát is lehetne venni Harry herceg kedvesének, Meghan Markle-nek az ékszereiből. A sussexi hercegné elmúlt 18 hónapban igencsak megadta a módját, mikor egy-egy megjelenéséhez kiegészítőket keresett, ugyanis ékszerkollekciójának összértéke több mint 213 millió forintra rúg a Daily Mail információi szerint.  

Az egyedi darabok között olyan, a királyi család számára felbecsülhetetlen eszmei értékkel bíró darabok is helyet foglalnak, mint néhai anyósa, Diana hercegné 27 millió forintos aquamarine gyűrűje, vagy az egyedi tervezésű 21,5 millió forintos Cartier fülbevalója. II. Erzsébet ennél szerényebb, de annál impozánsabb ajándékkal kedveskedett imádott unokája kedvesének: egy körülbelül másfél millió forintos gyöngy és gyémán fülbevaló kollekcióval. A hercegné 91 darabos kincse dobozában a hírek szerint többek között 7 nyaklánc, 23 karkötő, 26 gyűrű, 35 pár fülbevaló és további egyén kiegészítők találhatóak.  

Ehhez képest Vilmos herceg nejének, Katalin hercegnének csupán 60 darabból áll az ékszeres doboza, de ott az egyik darab maga Diana hercegnő esküvői gyűrűje, ami egymagában több mint 110.000 millió forintot ér.    

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek